Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”Trimiți copiii la cerșit, mergi la pușcărie!”

Amendamentele pe care le-am inițiat și susținut împreună cu deputatul liberal Ioan Cupșa au primit votul colegilor deputați. Aceste amendamente îi duc în închisoare pe cei care trimit copiii să cerșească pentru a obține foloase materiale. Tot la pușcărie vor ajunge și cei care exploatează persoanele cu dizabilități pentru a obține bani din cerșetorie.

Până acum, legea prevedea și posibilitatea amenzilor, iar acest lucru a însemnat chichița pentru ca cei care trimit copiii la cerșit să scape de pușcărie. Nu doar ca nu își plăteau amenzile, dar și exploatau minorii sau persoanele cu dizabilități, în special prin cerșetorie, în mod repetat.

Începând din acest moment, cei care trimit copiii la cerșit trebuie să se gândească de două ori înainte. Nu te mai joci cu așa ceva! Dacă încalci legea, nu mai vorbim de contravenție, adică de amendă. Vorbim de pușcărie, de la 3 luni la 3 ani!

Aceste amendamente aprobate vin după ce, săptămâna trecută, amendamentul “refuzi un loc de muncă, nu mai primesti venit minim garantat”, a devenit literă de lege și, practic, leneșii nu vor mai putea să refuze munca sau să își trimită copilul la școală doar pentru a primi ajutor social! De astăzi, aceste amendamente au devenit literă de lege prin votul favorabil acordat în plenul Camerei Deputaților!

Deputat PNL Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

marius 4 iulie 2018 at 17:28

Cerșitul de voturi se pedepsește ?
Prostituția politică se pedepsește?
Slugărnicia față de DNA se pedepsește?
Cică un liberal convins călătorea pe un măgar alături de un procuror. La un moment dat măgarul se oprește. Procurorul zice: Prima oară,, Simțindu-se amenințat măgarul o ia din loc. După o jumătate de oră, obosit, măgarul se oprește brusc. Procurorul zice: A doua oară,, Simțindu-se, iarăși, amenințat măgarul o ia din loc, fără să mai stea pe gânduri. După altă jumătate de oră măgarul , ud leoarcă, se oprește la o intersecție. Furios, procurorul scoate pistolul și-l împușcă. Liberalul începe să protesteze timid, la care procurorul zice : ,, prima oară,,
Ps. Morala. dacă stai cuminte în bancă s-ar putea să nu scot pistolul.

m 7 iulie 2018 at 17:31

psd-ist mic, nu e frumos sa povestesti experientele pe care le ai tu cu nevasta ta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...