Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL: PSDragnea a ajuns un partid de lași

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

PNL a solicitat revocarea din funcțiile de președinte și vicepreședinte ai Camerei Deputaților a domnilor Liviu Dragnea, respectiv Florin Iordache, pentru încălcări repetate ale Constituției, regulamentului Camerei Deputaților și a legilor țării.

Procedura de revocare este una similară revocării fostei președinte a Camerei Deputatilor, doamna Roberta Anastase, susținută la acea vreme de Iordache și PSD, pentru schimbare.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Refuzând dreptul suveran al plenului de a decide, in templul sfânt al democrației, PSDragnea încearcă “teleormanizarea” Camerei Deputatilor. Prin refuzul de a accepta votul democratic, PSDragnea, dar și Iordache recunosc ca sunt lași și fricoși. Recunosc ca nu mai au majoritate și încalca toate legile țării doar pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie!

Dincolo de orice problema constituțională, Dragnea nu are ce cauta in fruntea Camerei Deputatilor atât timp cât are o condamnare definitiva și o alta condamnare in prima instanța, pentru ca a furat de la copii!

Demisia, Liviu Dragnea! Ați pierdut majoritatea!

Deputat PNL de Alba, Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

marius 7 decembrie 2018 at 11:20

Este ordin pe unitate, sau unitatea este peste ordin.
Ps. Felicitari pentru modul in care promovati orice debilitate a distinsului parlamentar, orice zvon cu tenta de certitudine, orice punt de vedere referitor la acelasi punct de vedere, orice gogomanie cu iz de butaforie si mai ales orice oda adusa conducatorului iubit. In rest sa nu mai auzim de critici, de ironii, de atitudini divergente, de critici. Ele sunt o religva a trecutului odios.
Ps1. Toti suntem una. Prin urmare calea pe care mergem nu e unica , ci e , doar, o alta cale. Asa ca lasati-i si pe altii sa mearga pe calea lor si nu-i mai cenzurati , asa ca sa fie bine si ca sa nu fie rau.

Comentariile sunt oprite