Rămâi conectat

Actualitate

Incident într-un club din Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 2.15, dansul dintr-un club de noapte din Alba Iulia (club Stage) era cât pe ce să se transforme într-o demonstraţie de arte marţiale după ce un tânăr de 18 ani venit din Sebeş a început să danseze cu o sabie în mână. Pentru înlăturarea pericolului au intervenit agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflaţi în executarea serviciului de patrulare, la sesizarea agentului de pază a clubului.

La faţa locului, agenţii de siguranţă publică au constatat că Daniel B. de 18 ani, din municipiul Sebeş, dansa în club ţinând în mână o sabie a cărei lamă avea lungimea de 39,5 cm, provocând teamă în rândul celorlalţi clienţi.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Daniel B. pentru săvârşirea infracţiunilor de „port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar tulbura ordinea şi liniştea publică de… obiecte fabricate ori confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire..” şi „ultraj contra bunelor moravuri” fapte prevăzute de articolul 2 alin.1, pct. 1 din Legea 61/1991 modificată şi art. 321 alin. 1 din Codul Penal, se arată în comunicatul IPJ Alba.

După ce a citit ştirea on-line pe site-ul ziarului nostru, www.ziarulunirea.ro, protagonistul acestei întâmplări a venit personal duminică dimineaţa la sediul redacţiei pentru a-şi susţine punctul de vedere. Astfel, tânărul Daniel B. a declarat sub semnătură că, de fapt, în acel club dansa având asupra sa un baston şi nu o sabie.

(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea