Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Declaraţii șocante ale unui episcop ortodox grec: „Nu există viol fără consimţământ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Declaraţii șocante ale unui episcop ortodox grec: „Nu există viol fără consimţământ”

Un înalt oficial religios din Grecia a făcut comentarii șocante într-o emisiune TV despre avort. Episcopul Chrysostomos de Dodoni s-a declarat împotriva avortului, chiar dacă femeia a rămas însărcinată în urma unui viol.

„O femeie nu este violată fără să vrea”, a spus el, potrivit Greek City Times.

Episcopul a adăugat că nu se poate face o arestare atunci când există un viol, fără a explica însă ce a vrut să spună prin această afirmaţie.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Toate bisericile din Grecia se vor pronunţa duminică împotriva avortului.

Duhovnicul a spus că Sfântul Sinod „ascultă societatea”, că avortul este o crimă şi că „nu este posibil să se permită distrugerea unui bebeluş, un copil care atunci când este conceput a început deja să aibă viaţă”.

„Când avem o rată atât de scăzută a natalităţii, este posibil să permitem distrugerea unui sugar, un copil care, atunci când a fost conceput, a început deja să aibă viaţă?”, a menţionat Chrysostomos de Dodoni despre avorturi.

Întrebat dacă acest lucru ar trebui să se aplice şi în cazurile de viol, el a răspuns că „o femeie nu poate fi violată fără să vrea”.

La încercările jurnaliştilor de a-i explica ce înseamnă viol, el a menţionat: „Îţi dai seama că o femeie stă, este violată şi rămâne însărcinată? Este nevoie de participare”, potrivit Keep Talking Greece.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea