Rămâi conectat

Politică Administrație

Declaraţie surprinzătoare a liderului PLR Alba Ioan Lazăr: Nu are nici o şansă. Nu va intra în turul doi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan LazarLiderul PLR Alba a venit astăzi cu o declaraţie cel puţin surprinzătoare: candidatul Dreptei la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis nu are nici o şansă să ajungă în turul doi, acolo unde, Victor Ponta va ajunge fără probleme, iar lupta pentru cel de-al doilea candidat se va da între Elena Udrea şi Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult decât atât, Lazăr crede că Iohannis se va retrage singur, de frică.

Spunem că declaraţia este cel puţin surprinzătoare deoarece candidatul ACL este poziţionat deocamdată pe locul 2 în sondaje, la o distanţă semnificativă faţă de ultimii contracandidaţi. Cu toate acestea Lazăr vede o ascensiune mare a celorlalţi doi: Tăriceanu şi Udrea.

„Ponta ajunge sigur în turul doi pentru că PSD stă foarte bine în sondaje. Bătălia pentru al doilea candidat se va da între Tăriceanu şi Udrea. Iohannis se va retrage el. în momentul în care Udrea va creşte în sondaje îi va fi frică”, a spus acesta.

Liderul PLR a spus săptămâna trecută că Tăriceanu va obţine în judeţul Alba, un procent care să-i faciliteze accesul în turul doi.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea