Rămâi conectat

Actualitate

De vânzare vouchere RABLA pentru electrocasnice! Speculanții cer între 100 și 250 de lei pentru un tichet de 400 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De vânzare vouchere RABLA pentru electrocasnice! Speculanții cer între 100 și 250 de lei pentru un tichet de 400 de lei

De vânzare vouchere RABLA pentru electrocasnice! Este noua secțiune pe site-urile de anunțuri, unde deținătorii tichetelor negociază cu pontențialii clienți. Speculanții cer între 100 și 250 de lei pentru fiecare voucher de 400 lei. Reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu vor să reducă valabilitatea tichetelor, ca să blocheze specula.

Platformele online de anunțuri sunt pline de oferte cu vouchere RABLA pentru electrocasnice. Negocierea începe de la 100 de lei pentru un tichet de 400 de lei și poate ajunge până la 250 de lei.

Voucherele RABLA pentru electrocasnice sunt valabile doar 15 zile, asa ca speculantii se grabesc sa le vanda si mai lasa la pret.

Ca să-i descurajeze pe profitori, reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu vor să modifice legislația.

Anul trecut, mai mult de jumătate din bugetul alocat pentru programul Rabla electrocasnice a fost reportat pentru că oamenii n-au folosit tichetele. Anul acesta, bugetul alocat s-a epuizat în mai puțin de 24 de ore, chiar dacă suma a fost dublă față de cea din 2018: 40 de milioane de lei. Voucherele au valori între 200 și 400 de lei, în funcție de echipamentele pe care beneficiarii vor să le cumpere.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea