Rămâi conectat

Actualitate

De Paşti: 267 de persoane au ajuns la Urgenţă în 48 de ore

Dragoş Suciu

Publicat

în

După 7 săptămâni în care felurile principale de mâncare au fost formate predominant din legume şi fructe albaiulienii s-au înfruptat cu bucate tradiţionale de Paşti, lucru care a dat de furcă şi medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. În doar 48 de ore, de sâmbătă până în această dimineaţă au intrat în vederea medicilor de gardă 267 de persoane mai mult cu aproximativ 60 decât de obicei.

Principala cauză de care numărul persoanelor care au ajuns la spital în această perioadă a depăşit media a fost abuzul de mâncare, iar persoanele în cauză acuzau dureri abdominale, probleme digestive şi stări de balonare. Majoritatea problemelor înregistrate au fost la persoanele cu vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani.

Datorită faptului că nu au fost probleme grave cei în cauză au venit cu mijloace de transport proprii, doar 57 au solicitat serviciile Ambulanţei şi ale SMURD-ului. Amintim faptul că în această perioadă Policlinica a fost închisă, iar medicii de familie nu au lucrat.

Cazuri fericite: 3 copii născuţi.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, în Noaptea de Înviere medicii de gardă au pus umărul la naşterea unui prunc, iar duminică două mame au adus pe lume câte un copil chiar în Ziua Sfântă a Paştelui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea