Rămâi conectat

Actualitate

De noaptea minții! Un preot a fost AMENDAT de jandarmi pentru că le-a transmis să ajungă în Rai cu toată familia. Gestul, luat ca o înjurătură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incident aparte în Cluj. Un preot care se afla în Piața Gării din Cluj-Napoca pentru a-și conduce copiii la tren a fost oprit de un echipaj de jandarmi pentru că nu purta mască.

După ce a fost legitimat, jandarmii i-au dat un simplu avertisment, nu și amendă. Încântat de bunăvoința oamenilor legii, preotul li s-a adresat recunoscător cu formularea: „Vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”.

Jandarmii au interpretat într-un mod personal binecuvântarea părintelui, considerând-o drept înjurătură.

În consecință i-au aplicat o amendă de 2,000 de lei, iar în procesul-verbal întocmit au consemnat alături de mențiunea legată de lipsa măștii de protecție și fraza „și a spus că îmi i-a (sic!) familia și mi-o duce în Rai”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea