Rămâi conectat

Curier Județean

De MARŢI: Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Alba se mută pentru renovare. Vezi noua locaţie temporară

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sectia de Urgente05Spaţiile Unităţii de Primiri Urgenţe vor intra în lucrări de reabilitare din 25 iunie au anunţat astăzi membrii conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Durata reabilitării va fi de aproximativ 4 luni, iar în această perioadă reprezentanţii spitalului recomandă locuitorilor judeţului Alba să se adreseze în primul rând medicilor de familie, dacă nu au probleme grave de sănătate şi doar apoi să vina la Secţia de Urgenţă care va funcţiona doar în două săli.

La conferinţa de presă au participat preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, managerul spitalului, Nicoleta Coşarcă şi şeful UPU Alba Iulia, Aurel Crişan, iar mesajul reprezentanţilor spitalului a fost să vină la Secţia de Urgenţe doar dacă se impune acest lucru. Doctorul Aurel Crişan a prezentat pe scurt situaţia dificilă a cadrelor medicale care activează la Secţia de Urgenţe din cauza faptului că foarte mulţi pacienţi vin zilnic, zi şi noapte din motive medicale care ar putea fi rezolvate la medicul de familie sau prin deplasarea la farmacie pentru achiziţionarea de medicamente. Doctorul Crişan a precizat faptul că în zilele de vineri sunt peste 200 de cazuri, iar ieri noapte au fost 64 de pacienţi. Acest flux mare de pacienţi va fi foarte greu de monitorizat în următoarele 4 luni.

La licitaţia pentru reabilitarea şi extinderea spaţiilor Secţiei de Urgenţe au participat 13 firme, una a fost descalificată iar contractul a fost semnat cu societatea „Compact Construct” SRL Alba Iulia şi are o valoare de 975.000 lei fără TVA.

Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba va fi reabilitată şi modernizată. Lucrările încep din 25 iunie.

Din 25 iunie intrarea la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Alba se va face pe uşa imediat următoare (a fostei intrări de la Secţia de Urgenţă) din faţa spitalului. Întreaga Secţie a Unităţii de Primiri Urgenţe va intra în reabilitare iar activitatea se va desfăşura în doar două săli. Această măsură se va aplica pe durata a două luni, iar extinderea va fi terminată în aproximativ 4 luni.

Aşadar, toată Secţia de Urgenţă va fi temporar închisă, iar spaţiul activităţii se va diminua considerabil.

Unitatea de Primiri Urgenţe va intra în reabilitare şi extindere!

 

Aici va funcţiona noua Unitate de Primiri Urgenţe din 25 iunie!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere Un bărbat de 55 de ani din Cut a fost reținut de polițiști după ce a condus beat și fără permis de conducere și a dat foc mașinii propriului frate. Potrivit IPJ Alba la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea