Rămâi conectat

Curier Județean

De MÂINE: Începe distribuirea măsților de protecție la Cugir pentru persoanele defavorizate. Programul și acte necesare pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de marți, 15 septembrie 2020, vor fi distribuite măști de protecție pentru persoanele defavorizate din Cugir.

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir informează că în perioada 15-17 septembrie va avea loc activitatea de distribuire a măștilor de protecție, acordate categoriilor defavorizate ale populației astfel :

– între orele 8-20, la sediul Băii Sociale din Cugir, str. Gheorghe Asachi, nr.13A pentru următoarele categorii de beneficiari:
a) persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social.
b) persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.
c) persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din indemnizatiile prevazute in Legea nr. 448/2006

– între orele 8-20, la sediul Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale din Cugir, str. 21 Decembrie 1989, nr.47A (intrarea din str. N. Grigorescu) pentru următoarele categorii de beneficiari:
a) pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei (800 lei pt luna septembrie) inclusiv.

– între orele 8-20, la sediul Centrului Multifuncțional Vinerea, str. Morilor, nr. 5B (pentru toate categoriile de beneficiari de mai sus, cu domiciliul in localitatea VINEREA)

Ridicarea personală (sau de către reprezentantul legal în cazul persoanelor cu handicap grav) a măștilor de protecție se face în baza prezentării actului de identitate valabil, în original, însoțit de dovada încadrării în categoria de beneficiari.

Persoanele nedeplasabile, fără reprezentanți legali sunt rugate sa apeleze numerele de telefon 0258/750738, 0258/750764, 0788628174 sau 0358/407342 (pentru loc.Vinerea) în vederea programării livrării la domiciliu a măștilor.

Va asiguram că vom respecta măsura distanțării sociale și toate normele de protecție individuale (masca, mănuși, dezinfectanți) aspecte pe care va rugam sa le respectați si dumneavoastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea