Rămâi conectat

Curier Județean

De la bal… la spital *Bătaie în cartierul Dăroaia din Roşia Montană, un bărbat a fost lovit cu toporul în cap

Tudor Stan

Publicat

în

Scandal în cartierul Dăroaia din Roşia Montană. Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 39, prieteni de pahar, s-au încăierat iar deznodământul putea fi unul tragic. Unul dintre aceştia a ajuns la spital în toiul nopţii după ce a fost lovit cu toporul în cap.

Azi noapte în jurul orei 1.00, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia Montană, au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă din cartierul Dăroaia, s-a produs un scandal. Oamenii legii  s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că scandalul s-a produs, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între C.C., de 30 de ani, N.F.S., de 19 ani, pe de o parte şi L.I., de 39 de ani, pe de altă parte.  În timpul conflictului cei 3 şi-au aplicat reciproc lovituri iar C.C. l-a lovit cu un topor în zona capului, pe L.I., provocându-i un traumatism. Victima a fost transportată, în stare de conștientă, la spitalul din Abrud de unde a fost transferată, pentru investigaţii şi asistenţă medicală de specialitate, la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea