// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

De la 1 august, angajații de la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir intră în concediu de odihnă

Peste 2000 de salariați  de la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir vor intra de luni, 1 august, în concediu de odihnă. 

uzina-mecanica-cugir-2015Dacă Uzina Mecanică Cugir își întrerupe activitatea până la 1 septembrie, Fabrica de Arme rămâne în vacanță doar până pe data de 22 august.

Potrivit conducerii societății aceasta perioadă mai scurtă se datorează faptului că există contracte încheiate cu parteneri străini care trebuie onorate la timp. La ambele societăți va rămâne în activitate o parte din personalul de la serviciul de asigurare utilități și reparații la unele utilaje.

De reamintit că angajații de la S.C. Uzina Mecanică Cugir au primit vouchere de vacanță în valoare de 1.250 lei, iar salariații de la Fabrica de Arme beneficiază de bilete de odihnă prin sindicate( subvenționate), cu echivalentul  unui salariu minim pe economie.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419