De 1 iunie, Cetatea Alba Carolina va fi ”Cetatea Copiilor” – jocuri, muzică, dans și multă înghețată pentru micuții albaiulieni, de ziua lor

Paul Voicu - Primar 2020

Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamna joaca, prinde contur în Cetatea Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a VIII-a ediție, este un eveniment unic în România și reprezintă un prilej atât pentru copii cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber bucurându-se împreună de jocurile copilăriei. Într-un spaţiu generos (Piața Cetății și str. Militari) vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

MViolettaPe lângă jocurile din Piaţța Cetăţții, de 1 iunie, între orele 10.00-13.00, cetatea Alba Carolina devine locul de întâlnire al fanilor Violettei! Începând cu ora 10.00, copiii sunt aşșteptaţți cu activităţți dedicate prin care vor avea prilejul, timp de 3 ore, să demonstreze că sunt adevaraţți fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel, “Violetta”.

ELIT

Fanii vor avea parte de numeroase momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii “I Love Violetta”, vor dansa şși se vor întâlni cu alțţi fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în aşșteptarea concertului “Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în Bucureşști, la Arena Națţională. Cu prilejul acestui eveniment, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecţția “Violetta”– Jurnalul meu secret şși Jurnalul de vacanţță, iar Danina Line va prezenta colecţia de tricouri de vară dedicată Violettei. În plus, participanţții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărţți şși film, vor descoperi stilul Violettei de la stilişști cu experienţță şși vor putea participa la concursurile pregătite special pentru ei.

MGeneralIncepand cu ora 13.00, scolile de dans Chirila si Maria Brudan vor sustine spectacole de dans.

Mihail David - 2020

Întreaga zi va însemna un tur de forţță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, îngheţțată, face painting şși orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile şși premiile pregătite pentru cei mai activi şși talentati dintre puşști.

Unul dintre cele mai aşșteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai tarziu, pe 2 iunie, când copiii de la șşcolile, grădiniţțele şși centrele speciale din Alba Iulia vor primi îngheţțată. Şi în acest an sponsorul acestui demers itinerant desfăşșurat prin intermediul Direcţției de Asistenţță Socială este societatea Alpin 57 Lux.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...