Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

De 1 Decembrie, un albaiulian și-a lovit socrul cu toporul în cap

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă 1 decembrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizatǎ cu privire la faptul că la o locuinţă situată pe strada Eleşteului din Alba Iulia, între doi bărbaţi s-a produs un conflict în urma căruia unul a fost lovit în zona capului cu un topor.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în după amiaza zilei de 1.12.2012, Iosif A., de 25 de ani, din Alba Iulia, s-a deplasat la locuinţa socrului său, Andrei F., de 48 de ani, unde, datorită unor neînţelegeri mai vechi legate de relaţia dintre suspect şi fiica victimei, l-a lovit pe acesta din urmă cu toporul în cap .

Victima a fost transportatǎ la spital unde au fost stabilite primele concluzii ale agresiunii respectiv traumatism cranio cerebral cu plǎgi contuze ale scalpului.

În cauză, faţă de Iosif A., a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, urmând ca în funcţie de rezultatul concluziilor medico legale sǎ fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea