// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

De 1 Decembrie 2016, Alba Iulia va avea cel mai GRANDIOS spectacol de artificii de până acum. Proiecții pirotehnice în premieră națională, viziune 3D și CEA MAI MARE INIMĂ proiectată vreodată pe cer în România

alba-iulia-05Un spectacol de artificii cum nu s-a mai văzut până acum se anunță în acest an, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia. Este vorba despre un spectacol cu proiecții pirotehnice, realizat în premieră națională, în cadrul căruia publicul va avea ocazia să vadă și cea mai mare inimă proiectată vreodată pe cer în România.

Întregul show pirotehnic va avea o viziune 3D și va fi acompaniat de o coloană sonoră plină de emoție și sunet românesc. Nu va lipsi din cadrul spectacolului avalanșa de artificii în culorile steagului românesc – roșu, galben și albastru.

Cei care vor alege să-și petreacă Ziua Națională a României în Orașul Marii Uniri vor avea parte de un spectacol pirotehnic unic. Potrivit autorităților locale, focul de artificii pregătit pentru 1 Decembrie 2016 va fi cel mai grandios de până acum și va avea un număr record de structuri și puncte de tragere.

Cerul deasupra Cetății va fi inundat de efecte pirotehnice spectaculoase, menite să marcheze așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății.

Zilele naţionale sunt întotdeauna un eveniment culminat marcat de artificii. Acesta este aşteptat în toate colţurile luartificii-alba-iuliamii şi marcat prin spectacole pirotehnice uimitoare. În cadrul evenimentului Emotion Romania, la Alba Iulia se va realiza, în premieră naţională, primul spectacol cu proiectii pirotehnice, publicul putând urmări live, pe cer, diferite proiecţii realizate cu ajutorul articolelor pirotehnice.

Acest spectacol nu se va rezuma doar în jurul unui singur punct de tragere, acesta fiind conceput pe mai multe nivele și zone de tragere, incluzând 4 zone de tragere în zona pietonale, două pe ravelinele porţii a III -a și una în zona Obeliscului”, precizează reprezentanții firmei Pyro Events Team – Fireworks Design care va realiza show-ul pirotehnic și potrivit cărora publicul va avea parte și de un moment surpriză special.

Ceea ce face ca focul de artificii de la Alba Iulia să fie unul diferit este conceptul pirotehnic unicat, structurile pirotehnice folosite în premieră în România, viziunea 3D a spectacolului, și cea mai mare inimă proiectată vreodată în România, realizată în cadrul unui spectacol de acest gen.

Spectacolul de artificii va avea loc joi seara, la ora 22.00, iar durata timpului de desfășurare este de aproximativ 10 minute.


Pyro Events Team- Fireworks Design este lider naţional în domeniul spectacolelor pirotehnice şi activează din 2006, de atunci şi până astăzi reuşind să-şi pună amprenta asupra peste 700 de spectacole pirotehnice în România şi peste hotare, în colaborări cu pirotehnişti din Austria, Germania, Bulgaria, Moldova, Polonia şi Ungaria. în portofoliul companiei se regăsesc evenimente de anvergură, asociate cu cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate vreodată în România, printre care Untold Festival, Libery Parade, Forza Zu, Media Music Awards, prezentarea trofeului Europa League, Gala de Box Lucian Bute Romexpo, Deschiderea FOTE Braşov 2013, Turneul Disney Magic Show etc. În 2013, Pyro Events a fost premiată la festivalul de artă pirotehnică ELK din Polonia, a fost partener logistic la Munchner Sommernachtstraum 2013 în Germania, iar în 2015 Mihai Bondria a fost membru în juriul celebrului festival de artificii din Malta. În 2016, Pyro Events Team a participat la Pyronale Berlin – competiţie considerată de către specialişti drept un veritabil campionat mondial de artă pirotehnică, câştigând pentru Romania atat premiul I publicului din ziua spectacolului cât și Trofeul de Aur.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

12 Răspunsuri la De 1 Decembrie 2016, Alba Iulia va avea cel mai GRANDIOS spectacol de artificii de până acum. Proiecții pirotehnice în premieră națională, viziune 3D și CEA MAI MARE INIMĂ proiectată vreodată pe cer în România

 1. fane de la sifoane 16.11.2016 la 16:08

  magarului ii lipseste tichia de margaritar.
  Tooaaaate problemele arzatoare ale municipiului sunt rezolvate ca la carte!

 2. Horea 16.11.2016 la 16:12

  „De 1 Decembrie 2016, Alba Iulia va avea cel mai GRANDIOS spectacol …”

  Cel mai GRANDIOS n-ar trebui oare rezervat pentru 1 Decembrie 2018?

 3. 1 16.11.2016 la 16:40

  Daca il puneti pe hava pe o racheta lansatoare de artificii va achit eu intreg spectacolul asta grandios !

 4. 2 16.11.2016 la 18:39

  La Alba Iulia ,totul e grandios,inclusiv impozitele locale,sun cele mai grandioase din tara,dar sunt cheltuite in mod grandios,noi tot timpul ne distram,ca doar suntem cei mai bogati din Europa.

 5. ioana 16.11.2016 la 19:54

  Este cam tarziu focul de artificii!!!! Copiii mai mici nu prea mai pot sta afara pana la ora 22…. Mai ales ca vinerea este si scoală !! Probabil ca cei care au programat artificiile la o ora asa de târzie nu au copiii!!!

 6. ducu 16.11.2016 la 19:57

  DAR DE POLUAREA CARE O PRODUCE UN FOC DE ARTIFICII CE STITI??? EU NU AS DA VOIE LA NICI UN ARTIFICIU DARAMITE LA ASA VILVATAIE ,,,,COSTISITOARE??

 7. samy delgado 16.11.2016 la 21:24

  Imi puteti spune la ce ora va incepe spectacolul ? :)

 8. HH 16.11.2016 la 21:33

  SA CURGA BANII, DOAR E CAMPANIE ELECTORALA !

  • Pentru HH 17.11.2016 la 10:03

   Nu mă p.r.o.s.t.o.v.a.n.e, e 1 Decembrie ziua NAŢIONALĂ a României. Ai în cap numai electorale.
   Du-te la scoală si mai învata. Chiar si literele, că le stii numai pe unele.

 9. amadeus 17.11.2016 la 9:02

  Grandios la artifici!!!,ultim loc la infrastructura(lipsa teatru,sala polivalenta,etc.).

 10. bmax 17.11.2016 la 11:46

  La spectacole grandioase-fruntas,la infrastructura(teatru,sala polivalenta,etc.)CODAS!!!

 11. aurolak 17.11.2016 la 15:55

  Nu fiti rai,se va face si” infrastrecura”….