Rămâi conectat

Cultură Educație

Dăruind vei dobândi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O veche zicală spune că „Dăruind, vom dobândi!”. În această iarnă, extrem de grea pentru foarte multe familii din România, tinerii liberali din Sebeş lansează un apel către locuitorii municipiului Sebeş: acela de a încerca, împreună cu ei, să strângă ajutoare pe care să le doneze semenilor încercaţi de o soartă vitregă. Până în 23 decembrie, tinerii liberali încearcă să strângă cât mai multe haine, alimente, jucării şi donaţii. Acestea vor fi împărţite de TNL Sebeş familiilor cu o situaţie materială precară, pentru a le face sărbătorile de iarnă un pic mai frumoase.
Tinerii liberali intenţionează ca din aceste donaţii să facă şi pacheţele pe care să le ofere copiilor nevoiaşi care îl aşteaptă pe Moş Crăciun, în Ajunul Crăciunului. Sărbătoarea de Crăciun rămâne una dintre amintirile cele mai dragi ale copilăriei şi tocmai de aceea tinerii liberali din Sebeş consideră că este extrem de important să reuşească să aducă o bucurie copiilor. Pentru donaţii şi mai multe informaţii despre această iniţiativă poate fi contactat preşedintele TNL Sebeş, Radu Cristian, la numărul de telefon: 0742. 887.151. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă” Elevii Colegiului Economic,, Dionisie Pop Marțian „Alba Iulia au câștigat locul III la Concursul național ,,Produse și preparate ecologice,, la secțiunea IV: Concurs de filmulete cu tematica „Traiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea