Ziarul Unirea

Dan Simedru: Oamenii au mai multă nevoie de mine în Camera Deputaţilor!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare 2012, judeţul Alba – Dan Coriolan Simedru, candidat USL, Colegiul – Cugir, Zlatna, Camera Deputaţilor.

Faptul că USL este soluţia preferată de majoritatea românilor este clar ca lumina zilei. Criza profundă în care ţara a fost adusă de Băsescu şi PDL, jaful lor organizat împotriva românilor care, în ultimii ani, au fost umiliţi şi sărăciţi în ultimul hal, au determinat oamenii să se strângă în jurul USL, singura forţă politică cu un program concret, viabil, pentru o Românie puternică.
USL demonstrează că oamenii politici nu sunt toţi la fel şi că, atunci când se vrea, se poate. În doar câteva luni, guvernarea USL a reuşit să repare o parte din răul făcut. Oamenii lui Băsescu, în disperarea scăderii dramatice a procentelor lor, s-au trezit acum într-o campanie electorală, pe care nu au cum să o ducă la bun sfârşit, fiindcă nu mai au cum şi pe cine să înşele. Cetăţenii nu mai pot fi duşi de nas, după ce şi-au plătit atât de scump buna lor credinţă în promisiunile lui Băsescu şi alor lui. Lumea nu are cum să uite cât a pătimit din cauza stăpânirilor Băsescu-Boc-Udrea-Ungureanu, iar Alianţa Ruşinii şi Dema­gogiei, noua faţă a PDL, trebuie să dea socoteală. Prin vot.
Populaţia va veni iar la urne în 9 decembrie. Pe frig, ploaie sau ninsoare, românii nu vor sta acasă şi nu se vor lăsa întorşi din drumul lor, pe care l-au început deja, alături de Uniunea Social Liberală. Am convingerea că votul masiv de la alegerile locale şi de la referendum se va repeta la alegerea senatorilor şi a deputaţilor. Sunt sigur că lumea vede adevărul, care nu poate fi ascuns sub discursuri sentimentale forţate şi spoială pedelistă, cu scop electoral. Apelul la inimă, îndemnul la repornirea ei, care vine din partea celor care i-au provocat repetate şocuri şi au adus-o în pragul stopului cardiac, îmi pare trist şi penibil. Vorbesc despre inimă tocmai aceia care au arătat că nu o au, cei care au dus incompetenţa, hoţia, sfidarea şi neruşinarea la rang de politică.
Se vorbeşte mult şi des despre sondaje. În ceea ce mă priveşte, sondajul de opinie nu face decât să confirme sau nu legitimitatea unei candidaturi, a unui om care intră într-o competiţie electorală. Iar candidatura mea din partea USL la Camera Deputaţilor a fost confirmată de părerea locuitorilor din Colegiul Cugir-Zlatna. USL avea acum câteva săptămâni 53% din opţiunile de vot şi creşte în continuare, iar pedeliştii cu etichetă nouă ardeau la 35%, după o vară fierbinte la începutul căreia procentele lor erau mult mai mari. Se face, iată, dreptate! Ea trebuie făcută până la capăt, prin vot, pentru „stingerea” definitivă a celor care, prin tot ce au făcut, şi-au bătut joc de ţară.
Cum am fost mereu preocupat de felul în care oamenii apreciază munca şi eforturile mele, am fost onorat să constat că aceşti oameni, cei pe care i-am pus mereu pe primul loc, au o încredere în mine care atinge pragul de 60%, procent în jurul căruia se situează şi notorietatea mea. Aceste rezultate m-au convins că, într-o lume care se declară sătulă de politică şi politicieni, cetăţenii ştiu că politica oricum va fi făcută şi că locurile din Parlament vor fi ocupate, motiv pentru care prezenţa lor la vot este cea care decide ce fel de oameni vor ajunge în Senat şi în Camera Deputaţilor.
În această campanie, eu vreau să vorbesc despre oameni. Cei simpli, care îşi duc cu greu viaţa de zi cu zi, cei care mă opresc pe stradă să-mi spună păsurile lor. Au făcut mereu coadă la uşa pe care am ţinut-o mereu deschisă, ca să le pot asculta nemulţumirile, durerile, pro­blemele şi ca să pot găsi pentru ei cea mai bună rezolvare. Cât am fost prefect, mi-am dat seama că aceşti oameni au mai multă nevoie de mine acolo unde pot găsi cel mai bine soluţii imediate şi concrete la problemele lor. Acesta este contextul şi motivul candidaturii mele din partea USL la Camera Deputaţilor, în Colegiul Cugir-Zlatna.
La problemele Cugirului, ale Zlatnei şi ale comunelor din colegiu, eu vin cu soluţii, perfect integrate în programul de guvernare al USL, perfect compatibile cu ceea ce pro­pune colegul şi prietenul meu, Teodor Atanasiu, candidatul USL la Senat şi cu ceea ce îşi doresc aleşii locali, dar şi cu ceea ce cere populaţia din cele 15 localităţi.
Activitatea mea în Consiliul Judeţean, Camera Deputaţilor şi Instituţia Prefectului-Judeţul Alba mi-a oferit experienţă şi avantajul cunoaşterii oamenilor, ale căror pro­bleme mi le-am asumat întotdeauna. Puterea mea stă şi în capacitatea de a le prelua frământările şi cerinţele şi de a le duce, prin votul cetăţenilor din 9 decembrie, în Camera Deputaţilor. Iar încrederea mea e în oameni şi în capacitatea USL de a face ceea ce trebuie pentru ei şi pentru România puternică.

ELIT

Dan-Coriolan SIMEDRU,
Candidatul USL la Camera Deputaţilor, Colegiul Cugir-Zlatna

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

19 Comentarii

Status Quo 18 noiembrie 2012 at 19:59

Aia-i tati! Bravos! Cum te-ai gandit mataluta la bunastarea oamenilor. Cata grija…

Ma opresc… sunt profund emotionat, imi curge o lacrima pe obraz…

Aurelian 18 noiembrie 2012 at 20:01

Nu Sañedre, nici Dracu nu are nevoie de tine in Parlament, doar poate niste pensionari militari, ce au avut niste avantaje si pensii nesimtite, ca sa ii sustii! Data trecuta cand ai fost deputat te-ai ocupat numai de pensia lui Vasile Paun(civilul dat afara din armata de 2 ori), si de industria de aparare. Ai bagat un proiect de lege cu industria de aparare, de il faceai sa roseasca de invidie si Ceausescu, daca mai traia. Astia cu care te-ai poizat, am impresia ca sunt paznici de vanatoare, fosti militari sau politisti, si normal ca sun slugarnici cu tine ca sa-si pastreze postul, ca alti sigur ca se vor spala pe maini, dupa ce dau mana cu tine!

interesant 18 noiembrie 2012 at 21:37

Dan Simedru este cel mai capabil si corect candidat USL! Va doresc mult succes, si sa stiti ca oamenii va sustin la fel cum dumneavoastra i-ati ascultat cand au avut nevoie de ceva!

interesant, cum te-ai dumirit ca-i capabil? 19 noiembrie 2012 at 9:09

Ai dansat cu el in hora calugareasca? A rezolvat in 3 luni toate problemele judetului, ca prefect, sunteti rude, sau e doar mancare de kk pe linie de partid?

arpi 19 noiembrie 2012 at 9:18

Sa intaleg ca ailalti uslasi sunt necinstiti si incorecti?…eram convins ca-s toti de teapa plagiatorului,cacaraului-repetent si a oierului-analfabet.

Dorin 18 noiembrie 2012 at 21:39

Domnule primar Mircea Hava , cand aveti de gand sa amendati pe proprietarii casei de cultura a sindicatelor , pentru modul dezastruos in care arata treptele de la fatada cladirii ? Nesimtirea sindicatelor a atins apogeul atata timp cat toata casa de cultura este inchiriata in beneficiul unui grup restrans de persoane ,si nu se investeste nimic in reparatiile strict necesare ; cine mai stie ce s-a ales de patrimoniul sindicatelor din Romania , patrimoniu creat de ultimele doua generatii , dar de care profita doar sefii sindicatelor ? Bietii pensionari din cetate nu au macar o sala in care sa joace sah , remy sau table , desi pe seama muncii lor s-au realizat aceste case de cultura !Candidatii pentru parlament din Alba Iulia ce parere au ? Vor initia vreo lege prin care sa reglementeze averea sindicatelor si modul de utilizare ? Nu cred ca s-ar pune rau cu alegatorii sindicalisti , ca-s multi 🙂

Aurelian 18 noiembrie 2012 at 22:34

Degeaba il intrebi pe Sañedru, ca pe el il intereseaza doar pensionarii militari,cu avantajele lor nesimtite, care au unde sa joace table, la Casa Armatei!

tase 18 noiembrie 2012 at 23:29

Mai bolovan cujerean.
Are poate dracu nevoie de tine sti tu unde.
Lasa-ne!

cristi 19 noiembrie 2012 at 0:18

oare stiti ca Simedru are ca obiectiv principal redeschiderea spitalului din zlatna si crearea de locuri de munca in zonele rurale ?
Ce e rau in a sustine pensionarii ? chiar au nevoie de sustinere dupa ce le-a facut guvernul PDL – ARD cu pensiile , sa nu ajungeti voi la batranete cand aveti mult mai multe nevoi , ca cineva in loc sa va sprijine sa va ia din bani asa cum au facut cei din PDL
Cred ca nu sunteti familiarizati cu asemenea obiective si doar sunteti pusi sa latrati la comanda
E greu sa gandesti singur , si de aceea unii preferati sa folositi ideile preconcepute ale altora
have fun :))

Aurelian 19 noiembrie 2012 at 12:40

Eu am auzit ca vrea sa redeschida Spitalul de glumeti de la Baia de Aries, ca ii prevazator, si daca incepe sa deraieze(ca ii si acum intr-o ureche, si rau de tot), nu vrea sa se distanteze prea mult de Alba-Iulia!

Si cine l-a impiedicat sa-l deschida pana acum? 19 noiembrie 2012 at 12:42

Si de ce n-a dat usl toti banii pensionarilor,dupa cum promiteau in primavara? De ce n-au indexat pensiile daca le plang de mila? Aaa,au cheltuit degeaba(25 mil.euro) cu Referendumul,iar acum isi doresc Parlamentul, dup-aia or mai vedea ei, pensionarii,…care mai apuca…

nica 19 noiembrie 2012 at 8:58

oricum la prefectura eraiin plus ,o marioneta in miinile sefilor de servicii prestate in numele prtidului care i-au angajat si cu umilinta il slujesc!!!!

Albaiulian 19 noiembrie 2012 at 9:04

În doar câteva luni, guvernarea USL a reuşit să repare o parte din răul făcut. Care rau? Au reusit sa stabilizeze economia ca sa nu intram intr-o criza profunda? De ce crezi ca aproape toate tarile din UE iau acum aceleasi masuri ca si PDL-ul? In urma acelor masuri acum va bateti pieptul ca puteti reintregii salariile. Dar ce folos ca ati reantregit salariile, la o parte din populatie,daca in acelasi timp ati pus umarul la majorarea preturilor si din aceasta cauza sufera toata populatia?
Nu are nimeni nevoie de dvs. in parlament! Ati mai fost si ne-am ales cu praful de pe toba!
Eu va doresc sa castigati toate sondajele.

Ioan Popa 19 noiembrie 2012 at 9:12

De departe USL castiga alegerile si in Alba. Oamenii s-au saturat de netrebnicii care i-au jefuit, iar Dan Simedru va fi un bun deputat. Important este ca lumea sa mearga la vot, Romanii, altfel ne iau iar ungurii in stapanire.

nu ungurii, ci rusii 19 noiembrie 2012 at 12:47

USL, dupa cum se manifesta, ne vor scoate din UE si ne vor da pe mana rusilor, Cacarau va fi presedinte pe viata ca in Belarus,,iar Copy-ponta va conduce tara cu un guvern de grajdani,fata de care incompatibilii si impotentii de acum vor parea academicieni…

Nicu bunea 19 noiembrie 2012 at 9:18

Nu, domnule, romanul taie porcul, s-a piperat vinul, sta mai degraba la chefuri decat sa mearga la vot. De-aia unguri vor face cu noi harcea-parcea, vreau sa zic UDMR-ul. Il vor spanzura din nou pe Avram Iancu si politicienii nostri vor tacea, doar asa a facu clica lui Basescu anul trecut…

bunicelu 19 noiembrie 2012 at 9:34

Cu siguranta era mai bine daca aveam un prim ministru precum Victor… Orban decat plagiatorul Victor poanta care doarme cu alde cacarau de vreo 6 luni.

Dudu 19 noiembrie 2012 at 10:09

Vedeti ,datorita unor dobitoci ca cel care se da Ioan Popa ajung nulitati deputati,senatori,primari,etc.!

wu 19 noiembrie 2012 at 13:01

atata timp cat ajung politicieni cei sustinuti de oameni de afaceri in interesele lor NICIODATA nu o sa fie bine in tara asta!!! vot nul acestor lichele

Comentariile sunt oprite