Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dan Simderu: Alegeţi corect, votaţi înţelept!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 9 decembrie, dragi cetăţeni, veniţi la vot! USL este cea mai mare forţă politică şi are singurul program viabil pentru o Românie puternică: locuri de muncă, învăţământ şi asistenţă medicală de calitate, medicamente compensate cu adevărat, pensii şi subvenţii pentru agricultură corecte, grijă şi respect pentru cetăţenii României.
În 9 decembrie, nu irosiţi votul pe candidaţi care nu au şanse! USL va câştiga alegerile la nivel naţional. De aceea, aveţi nevoie de parlamentarii USL, cei care au trecere la Bucureşti! Noi, Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru, ne-am asumat toate proiectele localităţilor, indiferent de culoarea politică a primarilor, şi am inclus problemele cetăţenilor în programul nostru! Prin votul de duminică, populaţia din zona Cugir-Zlatna va arăta că ţine cu puterea, nu stă în opoziţie!
În 9 decembrie, prin votul vostru, vă ajutaţi cel mai bine primarul şi localitatea! Alegeţi-vă parlamentarii care ştiu, care pot şi care vor să vă reprezinte în Parlamentul României. Noi, candidaţii USL, vom face ca puterea de la Bucureşti să îşi întoarcă faţa către localităţile din colegiul Cugir-Zlatna! În 9 decembrie, alegeţi corect, votaţi înţelept!
Aplicaţi ştampila „Votat” pe poziţia nr. 1 din buletinele de vot. Votaţi USL!
Al dumneavoastră,

Dan-Coriolan SIMEDRU
Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor
Colegiul Cugir-Zlatna


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea