Rămâi conectat

Sport

Dan Mănăilă este noul antrenor al echipei Mentalurgistul Cugir *De luni începe pregătirea

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mai mult timp în care oficialii cugireni au negociat cu mai necsulescu Metalurgistul Cugirmulţi tehnicieni, în cele din urmă a fost ales antrenorul care are misiunea de a promova echipa de sub poalele Drăganei în Liga a II-a. Acesta este Dan Mănăilă, fostul antrenor al Europei Alba Iulia, CS Ineu, FC Putnok sau Jiul Petroşani.

Odată cu numirea pe banca tehnică a exeperimentatului antrenor, Cugirul va intra în perioada de pregătire, însă va urma şi bursa transferurilor, oficialii Metalurgistului dorind să asigure un lot cantitativ şi calitativ pentru lupta la promovare. „S-a votat în comitetul director cu un număr maxim de voturi pentru aducerea lui Dan Mănăilă. I-am prezentat acestuia condiţiile noastre, a fost de acord, iar de luni începem pregătirea. La reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii aflaţi sub contract, plus câţiva de la CFR Cluj. În ceea ce priveşte banca tehnică, Suvaina va fi antrenorul secund, iar bineînţeles Lucian Itu, antrenorul din teren. Suntem bucuroşi că Metalurgistul Cugir va fi antrenat de Dan Mănăilă”, a precizat Ciprian Pahone, preşedintele echipei.

*Mănăilă: „Sunt bucuros că mă întorc acasă”

Contactat telefonic, Dan Mănăilă ne-a prezentat pe scurt strategia pe care o va avea la Cugir din sezonul următor.„De luni de la ora 10.00 o să fiu la Cugir, am bătut palma cu oficialii, iar la ora 16.00 vom avea primul antrenament, practic vom începe munca. Nu ştiu foarte multe despre viitoarele achiziţii, să văd lotul actual apoi vom trece la treabă, vrem să face un lucru în echipă. Nu am specificat în contract promovarea în Liga a II-a, însă toată lumea îşi doreşte să depăşească performanţele reuşite în sezonul trecut. Sun bucuros că mă întorc acasă”,a declarat Dan Mănăilă, noul antrenor al echipei Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea