Daimler ÎNCHIDE fabricile din Europa. Care este situația facilităților de producție de la Sebeș și Cugir

Producătorul auto Daimler a anunţat că închide majoritatea facilităţilor de producţie din Europa pentru cel puţin două săptămâni din cauza perturbărilor care au afectat lanţul de furnizori pe fondul epidemiei de coronavirus – la scurt timp după ce Volkswagen şi alţi producători auto au anunţat mutări similare.

„Acolo unde trebuie să continuăm operaţiunile, compania va lua măsurile de precauţie necesare pentru a preveni infectarea angajaţilor”, a anunţat Daimler.

INFORMARE COVID-19

Compania a transmis că nu poate furniza încă o analiză asupra impactului epidemiei asupra situaţiei financiare a businessului.

Mai mulți muncitori din fabricile de la Cugir  și Sebeș au anunțat că în contextul determinat de pandemia de COVID-19 și de măsurile adoptate de către autoritățile naționale ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, au fost înștințați că facilitățile de producție Star Transmission Cugir și Star Assembly Sebeș se vor închide până la data de 5 aprilie, iar angajații vor intra în șomaj tehnic.

În funcție de evoluției pandemiei de coronavirus, se poate prelungi perioada în care cele două fabrici vor fi închise.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...