Rămâi conectat

Ştirea zilei

Daimler ÎNCHIDE fabricile din Europa. Care este situația facilităților de producție de la Sebeș și Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul auto Daimler a anunţat că închide majoritatea facilităţilor de producţie din Europa pentru cel puţin două săptămâni din cauza perturbărilor care au afectat lanţul de furnizori pe fondul epidemiei de coronavirus – la scurt timp după ce Volkswagen şi alţi producători auto au anunţat mutări similare.

„Acolo unde trebuie să continuăm operaţiunile, compania va lua măsurile de precauţie necesare pentru a preveni infectarea angajaţilor”, a anunţat Daimler.

Compania a transmis că nu poate furniza încă o analiză asupra impactului epidemiei asupra situaţiei financiare a businessului.

Mai mulți muncitori din fabricile de la Cugir  și Sebeș au anunțat că în contextul determinat de pandemia de COVID-19 și de măsurile adoptate de către autoritățile naționale ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, au fost înștințați că facilitățile de producție Star Transmission Cugir și Star Assembly Sebeș se vor închide până la data de 5 aprilie, iar angajații vor intra în șomaj tehnic.

În funcție de evoluției pandemiei de coronavirus, se poate prelungi perioada în care cele două fabrici vor fi închise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea