Dacă se adoptă ordonanța privind salarizarea bugetarilor sindicatele din administrație vor merge până la blocarea activității

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație respinge proiectul Ordonanței de Urgență privind salarizarea bugetarilor și amenință cu proteste și chiar cu blocarea activității, conform unui comunicat al instituției remis, marți, AGERPRES.

”Federația Națională a Sindicatelor din Administrație — reprezentativă la nivel național pentru sectorul Administrație publică respinge în totalitate proiectul OUG privind salarizarea bugetarilor. Constatăm, încă odată, că reprezentanții Guvernului României desconsideră salariații care își desfășoară activitatea în consiliile județene și primăriile de pe întreg teritoriul țării. Vă reamintim că peste 50% dintre aceștia au venituri salariale brute apropiate ca și valoare sau egale cu salariul minim brut pe economie”, se arată în comunicat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit sindicaliștilor, în cazul în care amintita OUG va fi adoptată, fără a lua în considerare solicitările salariaților din administrația publică locală, Federația va trece la organizarea acțiunilor de protest la nivel național, ”care vor merge până la blocarea activității în sectorul de activitate pe care îl reprezentăm”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”În perioada următoare, membrii de sindicat vor fi consultați cu privire la modul în care vor fi organizate acțiunile de protest”, se mai spune în document.

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

axinte 31 mai 2016 at 19:55

…adica cum?…pai daca nu aveti convenienta salariului , ia mergeti la munca de jos, …sau faceti-va afaceri pe buzunarul vostru,…chiar va credeti utili , indispensbili , ori nu intrtelegeti,…pai sudoarea celorlalti va tine pe toti,…ce este de inteles?,…

Comentariile sunt oprite