Rămâi conectat

Actualitate

Dacă se adoptă ordonanța privind salarizarea bugetarilor sindicatele din administrație vor merge până la blocarea activității

Ziarul Unirea

Publicat

în

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație respinge proiectul Ordonanței de Urgență privind salarizarea bugetarilor și amenință cu proteste și chiar cu blocarea activității, conform unui comunicat al instituției remis, marți, AGERPRES.

”Federația Națională a Sindicatelor din Administrație — reprezentativă la nivel național pentru sectorul Administrație publică respinge în totalitate proiectul OUG privind salarizarea bugetarilor. Constatăm, încă odată, că reprezentanții Guvernului României desconsideră salariații care își desfășoară activitatea în consiliile județene și primăriile de pe întreg teritoriul țării. Vă reamintim că peste 50% dintre aceștia au venituri salariale brute apropiate ca și valoare sau egale cu salariul minim brut pe economie”, se arată în comunicat.

Potrivit sindicaliștilor, în cazul în care amintita OUG va fi adoptată, fără a lua în considerare solicitările salariaților din administrația publică locală, Federația va trece la organizarea acțiunilor de protest la nivel național, ”care vor merge până la blocarea activității în sectorul de activitate pe care îl reprezentăm”.

”În perioada următoare, membrii de sindicat vor fi consultați cu privire la modul în care vor fi organizate acțiunile de protest”, se mai spune în document.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea