Curtea de Apel Alba Iulia: Cetățeanul grec, acuzat de tentativă de omor cu arme de foc în Germania, va fi extrădat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

grec conflict frankfurt prins01Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au decis punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele cetățeanului grec prins de polițiști, joi seara, în comuna Crăciunelu de Jos.

Reamintim că A.A., în vârstă de 55 de ani, este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, asupra mai multor persoane, cu arme de foc. Bărbatul ar fi fost implicat într-un conflict produs în data de 5 mai lângă Frankfurt. Dat în urmărie internațională de autoritățile germane, acesta a fost depistat de poliștii din Alba, în data de 12 mai, la Crăciunelu de Jos.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citiți și FOTO: Cetățean grec, urmărit internațional pentru tentativă de omor în Germania, prins de polițiștii din Alba în comuna Crăciunelu de Jos

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Azi, 13.05.2016, Curtea de Apel Alba Iulia a admis sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus punerea în executare a mandatului european de arestare a persoanei solicitate, A.A., cetăţean grec şi  arestarea preventivă pentru 30 de zile a persoanei solicitate pe o durată de 30 de zile în vederea predării către autorităţile judiciare ale statului solicitant, Germania.

Persoana solicitată nu s-a opus predării către autorităţile judiciare germane.

Pe numele cetăţeanului grec A.A, de 55 de ani, domiciliat în Germania, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare germane fiind suspectat de comiterea, la data de 5.05.2016, în Germania, zona Frankfurt, a infracţiunii de tentativă de omor, prin folosirea unei arme de foc de calibru mare.

Cetăţeanul grec dat în urmărire internaţională a fost reţinut în cursul zilei de joi 12.05.2016 la Crăciunelul de Jos, judeţul Alba, de poliţişti din cadrul IPJ Alba”, se arată în comunicatul Curții de Apel Alba Iulia. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Petrișor 14 mai 2016 at 17:26

Dacă se poate să fie însoțit de purtătorul de cuvânt care este stresat de încărcătura de dosare /capitas și are nevoi în citirea unui text scris dar mai ales în interpretarea logică și rațională !

Comentariile sunt oprite