// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Curtea de Apel Alba Iulia a luat măsuri pentru refacerea faţadei degradate a clădirii și pentru siguranța persoanelor care trec prin zonă

În urma publicării articolului FOTO ȘTIREA TA: În fața sediului Prefecturii Alba, pericolul vine de sus. Cad bucăți de tencuială din clădire, Curtea de Apel Alba Iulia, care administrează clădirea, face următoarele precizări:

”Joi, 01.02.2018, puţin după ora 16.00, de la arcada faţadei principale a clădirii situate în str. I.C. Brătianu nr.1, în care îşi are sediul Curtea de Apel Alba Iulia, s-au desprins câteva bucăţi de tencuială de dimensiuni mici, care au căzut pe trotuarul din apropierea intrării principale în clădire.

Conducerea Curţii de Apel Alba Iulia, informată la momentul incidentului, a dispus imediat măsurile necesare pentru împrejmuirea zonei respective, unde s-a constatat existenţa în continuare a unui risc de cădere a tencuielii, pentru siguranţa persoanele aflate în trecere în acea zonă.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, Curtea de Apel Alba Iulia a realizat un plan de intervenţie, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie refăcute finisajele în zona afectată.

Având în vedere că imobilul este inclus în lista monumentelor istorice a fost formulată o adresă în acest sens către Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Alba în vederea realizării cât mai urgente a demersurilor necesare pentru realizarea reparaţiilor”, a transmis reprezentantul Curții de Apel Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Curtea de Apel Alba Iulia a luat măsuri pentru refacerea faţadei degradate a clădirii și pentru siguranța persoanelor care trec prin zonă

  1. Themis 02.02.2018 la 20:55

    Mai bie să-ți cadă o bucată de tencuială decât să te lovească în cap completul de 3 care interpretează în mod personal și original legea în favoarea statului paralel cu democrația punându-i pe colegii de la tribunal în situații deosebit de jenante deși emit decizii motivate corect pe lege cu bună credință ; o bătaie de joc la adresa cetățeanului în numele independenței justiției clamate de cei 3 farisiei ….care delibereză separat fără a menționa dacă decizia este luată în unanimitate sau cu majoritate….