Ziarul Unirea

UPDATE| Cursurile se SUSPENDĂ la Seminarul Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Toți profesorii vor fi TESTAȚI

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Situația delicată continuă la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan”, unde doi profesori din cadrul personalului didactic au fost confirmați ca fiind infectați cu Covid-19.

Astfel, directorul Seminarului, preot Eugen Pintea, a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că orele sunt suspendate pentru două zile, iar toți profesorii vor fi testați în cursul zilei de astăzi.

ELIT

De asemenea, mâine va avea loc o nouă ședință pentru a se putea decide dacă elevii vor putea învăța fizic, după model hibrid, la această instituție sau dacă orele se vor desfășura pur în mediul online.

UPDATE: Toți profesorii de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” au fost testați, ca masură de precauție, după ce doi dintre colegii lor din cadrul persoanlului didactic au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Astfel, în urma testării, a reieșit faptul că încă un profesor era și el infectat cu virusul pandemic, aducând totalul cazurilor confirmate din interiorul școlii la trei.

De asemenea, 3 dascăli au refuzat să fie testați, fapt ce a atras interzicerea accesului lor în școală.

Cursurile au fost și ele suspendate până în data de 16 septembrie, ca urmare a acestei situații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419