Cursuri ONLINE începând de mâine, pentru elevii școlii Gimnaziale din Sâncel, în urma incendiului de astăzi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, 29 octombrie 2020, în jurul orei 11:00, la Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” din Sâncel a izbucnit un incendiu. Aproximativ 40 de elevi din ciclul gimnazial, profesorii și personalul didactic auxiliar prezenți în școală au fost evacuați imediat, fără a exista victime sau probleme medicale.

După stingerea incendiului, a cărui cauză încă nu a fost stabilită oficial, directorul unității de învățământ împreună cu reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Alba și primarul localității au stabilit măsurile prin care se asigură continuarea procesului didactic.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mâine, vineri, 30 octombrie 2020, cursurile se vor desfășura în sistem on-line. Începând de luni, 2 noiembrie 2020, cei 53 de elevi din clasele I-IV vor învăța la școala din localitatea Pănade, iar cei 12 elevi din clasa a VIII-a, la școala din localitatea Iclod.
Transportul elevilor va fi asigurat cu microbuzul școlar cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. Pentru elevii din clasele V-VII, școala continuă în sistem online până la asigurarea condițiilor necesare pentru a reveni fizic în unitatea de învățământ.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat exemplar pentru stingerea incendiului, ISU Alba, pompierilor militari și voluntari, echipajului de prim-ajutor, Instituției Prefectului Alba.

Biroul de presă,
Purtător de cuvânt al ISJ Alba,

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419