Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cursuri de perfecţionare pentru salariaţii din transportul public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

  La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc, la Bucureşti, Şedinţa Biroului Executiv al Uniunii Române de Transport Public (URTP), reuniune la care au luat parte reprezentanţi ai transportatorilor publici din toată ţara. Şedinţa s-a axat în general, pe proiectul INSTRA-Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, care a fost deblocat recent şi prin care se pot obţine fonduri europene pentru pregătirea personalului care lucrează în acest domeniu.

 Proiectul se derulează până în 2014 şi oferă posibilitatea ca şoferii, şefii de coloană, şefii de compartimente, personalul de mentenanţă şi managerii societăţilor de transport să beneficieze de o serie de cursuri pentru specializarea profesională.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, în cadrul reuniunii URTP de la Bucureşti, participanţii la eveniment au analizat şi tema dezvoltării zonelor metropolitane, în condiţiile în care, în ultimii ani, finanţările europene în domerniul transporturilor se vor aloca în acest sistem.

Demersul URTP, inseamnă oportunităţi de dezvoltare cum ar fi: mai multe trasee, mai mulţi călători si venituri mai mari, care să permită dezvoltarea societăţilor, cresterea standardului de calitate şi siguranţă, creşterea gradului de confort pentru călători. URTP este o organizaţie independentă, neguvernamentală si apolitică, desfăşurând activităţi non-profit în domeniul transportului public. De asemenea, reprezintă asociaţia patronală în acest sector de activitate.

Potrivit calendarului stabilit de Biroul Executiv, următoarea întâlnire a URTP va avea loc în intervalul 21-22 martie a.c, când se va întruni Adunarea Generală a Uniunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea