Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cupru Min Abrud recrutează candidați pentru posturile de directori, cu experienţă prealabilă de top management

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Cupru Min Abrud caută candidaţi de „top management“ pentru posturile de director general, director financiar şi director tehnic. Două dintre aceste posturi sunt ocupate, în prezent, în regim de interimat, de persoane din interiorul companiei.

Funcţia de director general a devenit vacantă după demisia lui Nicolae Turdea, la 1 februarie 2018. Postul a fost preluat ulterior, până la finalizarea concursului, de către Gheorghe Chindriş, membru în consiliul de administraţie al companiei miniere din Apuseni.

Postul de director tehnic este ocupat, tot interimar, de Augustin Popuşa-Clean. Funcţia de director financiar nu a existat până în prezent în organigrama societăţii. Posturile scoase la concurs sunt foarte tentante din punct de vedere financiar. De exemplu, directorul general este plătit cu mai bine de 5.000 de euro pe lună.

Procedura de selecţie a candidaţilor este organizată de Wyser Romania, divizia locală a companiei internaţionale de recrutare GiGroup. Candidaţii pentru postul de director general trebuie să dețină experienţă prealabilă de top management, experienţa în cadrul unei companii din industria extractivă constituind un avantaj. Concret, trebuie să aibă minim 10 ani de experienţă profesională, dintre care minim 5 ani în funcţii de conducere în companii cu cifra de afaceri de minim 30 milioane euro şi minim 300 de angajaţi.

De asemenea, este obligatorie cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională. Criteriile sunt similare şi pentru celelalte două poziţii de director, cu execepţia că în aceste situaţii candidaţii trebuie să deţină experienţă de management şi nu top management. Compania Cupru Min are 568 de angajaţi şi deţine dreptul de exploatare pentru circa 60% din rezervele naturale de cupru ale României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea