Rămâi conectat

Sport

Cupa studenților la schi și snowboard, în 23 februarie, pe pârtia Vârtop de la Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 23 februarie va avea loc, la Arieșeni, cupa studenților la schi și snowboard la care vor participa studenți ai Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Competiția se realizează cu sprijinul Directiei pentru Sport si Tineret Alba, în 23 februarie, între orele 10:00 – 16:00, la pârtia de schi Vârtop – Arieşeni.

În cadrul celor doua probe, schi – slalom uriaș (masculin și feminin), snowboard – slalom (masculin si feminin), pot participa toți studenții universității.

Câștigătorii acestui concurs vor reprezenta Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia la Campionatul National Universitar de schi&snowboard din perioada 28.02-02.03.2017 la Postăvarul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea