Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa Satelor se decernează în 1 aprilie, la Galtiu! Crăciunelu de Jos – Șugag și Ciugud – Livezile, în penultimul act

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediția din acest an a Cupei Satelor, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor născuți în anul 2010 și mai tineri (fete, din anul 2008 și mai tinere), la care s-au înscris 12 comune, a ajuns la faza semifinalelor.

Astfel, sâmbătă, 1 aprilie, sunt prevăzute, la Galtiu (inițial s-a discutat de “Cetate”, unde însă se va juca în play-out-ul Ligii 3), semifinalele, respectiv Crăciunelu de Jos (campioana ediției anterioare) – Șugag și Ciugud – Livezile, urmate de finala mică și finala mare.

Rezultatele fazei secunde, meciuri disputate la Aiud, pe “Aiudelul”:

*Grupa 1: Crăciunelu de Jos – Ciugud 1-1, Ciugud – Lunca Mureșului 2-2, Lunca Mureșului – Crăciunelu de Jos 0-1; clasament: 1. Crăciunelu de Jos 4 p (2-1), 2. Ciugud 2 (3-3), 3. Lunca Mureșului 1 (2-3); *Grupa 2: Livezile – Valea Lungă 2-0, Valea Lungă – Șugag 2-3 (după loviturile de departajare, 0-0), Șugag – Livezile 0-3; clasament: 1. Livezile 6 (5-0), 2. Șugag 1 (0-3), 3. Valea Lungă 1 (0-2). Echipa din Livezile este singura calificată în “careul de ași” doar cu victorii și fără a primi gol.

Vor fi acordate câte două mingi tuturor participantelor, iar echipele calificate în “careul de ași” vor avea și alte premii. Competiția a debutat în 2018, când învingătoarea ediției inaugurale a fost Bistra. Următoarea ediție a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, iar anul trecut campioană a devenit Crăciunelu (fără a primi gol), prezentă în Sibiu, la faza zonală.

Foto: Asociația Județeaă de Fotbal Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea