Rămâi conectat

Curier Județean

“Cupa Off Road-Împreună pentru Mateo”! Duminică, 30 aprilie, echipaje de Off Road din toată țara se reunesc la Cugir într-o competiție prin zona de munte a localității

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape 50 de echipaje de off Road din întreaga țară se reunesc la Cugir Duminică, 30 aprilie, într-o competiție prin zona de munte a localității.  Ceea ce-i unește de data aceasta pe piloți nu este doar pasiunea pentru Off Road, ci și si umanitatea, competiția de duminică fiind dedicată lui Mateo.

Intitulat “Cupa Off Road-Împreună pentru Mateo”, evenimentul se dorește un apel la solidaritate motiv pentru care organizatorii au avut în vedere să asigurae accesul inclusiv al publicului larg, a curioșilor și admiratorilor acestor competiții. Astfel, în prima parte a zilei, începând de la ora 9, echipajele vor lua startul de pe platforma din spatele Cetății și vor parcurge un traseu prin pădure, pe ruta Fețeni,- Baldele- Romoșel- Pișchinți.

De la ora 11, publicul larg este așteptat în spatele cetății cu suc, limonadă, cafea, gogoși, brioșe, clătite, mici și bere. Cei care sunt mai indrăzneți pot răspunde provocării lansate de organizatori de a fi copiloti într-una din mașinile de Off Road, într-un scurt tur al zonei Cetății. Va fi organizată inclusiv o TOMBOLA la care pot fi câștigate diverse lucruri. Toate încasările obținute vor fi donate pentru Mateo.

”16.248 euro! Atât a reușit să strângă împreună cu dumneavoastră, până acum, Asociația „Ține de Tine!” pentru a putea acoperi costurile intervențiilor și echipamentelor de care are nevoie Mateo aflat acum într-un scaun cu rotile, dar mereu cu zâmbetul pe buze și, chiar dacă este diagnosticat cu 8 boli, cu puterea de a spune „sunt fericit!”. Meritul este în totalitate al dumneavoastră, al tuturor celor care ați ales să îl ajutați pe băiat și vă mulțumim în numele lui pentru asta.” au transmis pe facebook membrii Asociația „Ține de Tine!.

Mateo urmează să sufere o operație la coloană, estimată între 48.000-60.000 dolari, fără a fi inclus transportul în condiții speciale care și el este foarte scump. În perioada următoare familia va efectua pentru Mateo analizele cerute de clinica americană unde poate fi făcută operația, urmând a fi stabilit costul exact și o posibilă programare a intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a scos concurs pentru 300 de locuri, 275 „subofițer de pompieri și protecție civilă” și 25 de locuri „subofițer administrativ” 25 de locuri. „Vrei sa fii coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea