Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa Florea Grup, ediția a II-a, la final: Cine sunt câștigătorii fiecărei categorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În weekendul 29-31 iulie 2016 s-a desfășurat la Alba Iulia cea de a doua ediție a Cupei Florea Grup la Tenis de Câmp. Jucătorii au concurat la una dintre cele 4 categorii: Open, 35 – 50 ani, 50 – 60 ani sau +60 ani. Numărul de participanți înscriși a crescut față de prima ediție, la fel și valoarea premiilor, care a depășit 5.000 lei. Câștigătorii au primit diplome, cupe, medalii, dar și vouchere de servicii la ‎Florea Taxi si Hotel Transilvania. 

tenis cupa Florea01Câștigătorii fiecărei categorii sunt:

OPEN:

Locul 1: David Florea și Gabriel Lincă

Locul 2: Adi Stanciu și Oprița Emil

Locul 3: se va juca în această săptămână între Marcel Florea și Mircea Socaciu, Dan Topor și Dan Sărmășan

35- 50 ani:

Locul 1: Radu Contor și Viorel Oargă

Locul 2: Mateescu Adrian și Cadar Constantin

Locul 3:Bitica Constantin si Ciuca Adrian

50 – 60 ani:

Locul 1: Chira Valer cu Coș Marius

Locul 2: Lincă Ion și Oprița Emil

Locul 3: Popercu Ioan și Lupu Cornel

+60 ani:

Locul 1: Lincă Ion și Lupu Cornel

Locul 2: Botian Tiberiu și Muntean Nicu

Locul 3: Canișag Gheorghe și Lupu Horia

„Florea Grup s-a înființat în urmă cu 20 de ani în Alba Iulia, iar de atunci sprijină comunitatea: sunt peste 500 de angajați în firmă, iar cifra de afaceri a depășit 100 de milioan de lei. Pe lângă dezvoltarea economiei locale, credem că o companie trebuie să fie și responsabilă social. Această competiție este doar unul dintre proiectele noastre de încurajare a unei vieți active. Oricine practică sportul este mult mai sănătos, mai optimist și mai creativ, și ne bucurăm că între participanții la acest concurs au fost și foarte mulți colegi din firmă”, declară Marcel Florea, directorul general Florea Grup și unul dintre jucătorii înscriși în acest concurs.

Despre Florea Grup

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, unde de curând a fost inaugurată cea de a zecea stație de carburanți, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. Excelența în turism a fost recunoscută în acest an în cadrul Galei Top Hotel, unde Hotel Transilvania a obținut locul 3 la categoria „Hotel de 4 stele neafiliat unui lanț internațional”. În luna iulie, Hotel Transilvania a primit de la Trip Advisor „Certificate of Excellence”, distincție acordată locațiilor care primesc cele mai bune recenzii de la vizitatori.

[nggallery id=2472]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea