Rămâi conectat

Actualitate

Cum vă puteți crește imunitatea: Trei moduri simple pentru a fi pregătiți de sezonul rece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum vă puteți crește imunitatea: Trei moduri simple pentru a fi pregătiți de sezonul rece

Deși suntem încă în anotimpul toamnei, iarna cu temperaturile negative este din ce în ce mai aproape și organismul are nevoie de „întăriri” pentru a fi pregătit de sezonul rece.

Iată trei metode simple a îmbunătăți sistemul imunitar:

Suplimente de vitamine. Suplimentele pot juca un rol important în susținerea sistemului nostru imunitar.

Vitamina D

Vitamina D este un nutrient cu adevărat important, deoarece contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la menținerea funcției normale a oaselor și a mușchilor. De obicei, putem sintetiza propria noastră vitamina D în mod natural din expunerea noastră la soare, dar chiar și așa, unele persoane pot fi în continuare expuse riscului de a avea vitamina D scăzută, cum ar fi cele care petrec mult timp în interior, indivizi care trebuie să se acopere când ies afară sau persoanele cu tonuri mai întunecate ale pielii, deoarece cantitățile mai mari de melanină pot reduce capacitatea de a produce vitamina D la fel de eficient.

Vitamina C

Vitamina C joacă, de asemenea, un rol cheie în susținerea sistemului nostru imunitar. Vitamina C este, de asemenea, un nutrient important pentru a avea un nivel de energie normală, care favorizează metabolismul și reduce gradul de oboseală.

Faceți mișcare constant

Exercițiul este cu adevărat important pentru menținerea sistemului imunitar, fie că este vorba de o plimbare rapidă la magazine în loc de a merge cu mașina, sau de a înota în mare, un lac sau un râu. Cercetările arată că exercițiile fizice regulate și adecvate pot acționa ca un modulator al sistemului imunitar, prin creșterea circulației limfocitelor. Acestea sunt un tip de celule albe din sânge, dintre care unele pot produce anticorpi care pot distruge anumiți agenți patogeni și, de asemenea, promovează eliberarea de citokine, proteine ​​mici care influențează activitatea celulelor imune. Este o modalitate excelentă de a ajuta la creșterea musculară, astfel încât să vă puteți menține corpul în formă.

Dormiți suficient

Deoarece mulți dintre noi au reînceput să aibă din un stil de viață mai activ, este important să acordăm corpului nostru suficient timp pentru odihnă și recuperare, permițându-ne să ne simțim reenergizați pentru a doua zi.

Fortificarea cu vitamine precum B12, C și E, este, de asemenea, o sursă de fier care contribuie la reducerea oboselii.

Sursa: dcmedical.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea