Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 septembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 17-30 septembrie 2018, publicată luni, arată că toamna își intră în drepturi, iar ploile vor fi prezente în fiecare zi. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

În Transilvania, vremea va fi în încălzire până în data de 22 septembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 27 de grade, iar a minimelor de 10 grade. Apoi vremea se va răci, iar media regională a temperaturilor maxime va avea variații între 19 și 22 de grade. Minimele se vor situa între 6 și 8 grade, ușor mai ridicate în prima dimineață. Probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată între 22 și 30 septembrie.

La munte, până în 22 septembrie vremea va fi predominant frumoasă și în încălzire, iar temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 15 și 18 grade și minime între 5 și 9 grade. În perioada 23 – 25 septembrie temperatura va fi în scădere, apoi nu va avea variații semnificative. În medie valorile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar minimele vor fi de 4…6 grade în primele două dimineți și în jurul a 3 grade, după aceea. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va ridicată în prima zi de prognoză, precum și în intervalul 22 și 30 septembrie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea