Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 20 ianuarie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 7-20 ianuarie 2019. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra temperaturi scăzute, minimele nocturne coborând la -10 -14 grade Celsius.

În Transilvania, vremea va fi rece în primele două zile, cu temperaturi maxime, în medie regională, în jurul a -4 grade, dar în data de 9 ianuarie acestea vor fi în creștere spre medii de 0…1 grad. Apoi, până pe 11 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre o medie de -4 grade. În perioada 13 – 17 ianuarie, media regională a maximelor se va situa între -2 și 0 grade, cu o ușoară tendință de creștere, în ultimele zile ale intervalului, spre o medie de 1…2 grade.

Temperaturile nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -8 și -5 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie când acestea se vor situa și sub pragul de ger, în medie între -14 și -10 grade. În zilele 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații, posibil moderate cantitativ, dar cu caracter local și temporar și în perioada 11 – 15 ianuarie, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar izolat și trecător.

La munte, pe parcursul zilelor vremea va fi rece, cu o medie regională a temperaturilor maxime ce va fi cuprinsă între -8 și -4 grade, exceptând zilele de 7 și 8 ianuarie, când media va fi de -12…-10 grade, precum și ultimele zile, când se vor înregistra valori termice diurne în medie în jurul a -2 grade.

Majoritatea nopților vor fi geroase, cu medii ale minimelor ce vor oscila între -12 și -8 grade, mai puțin noaptea de 7 spre 8 ianuarie, când media va tinde spre -16 grade. Temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a intervalului, dar pe arii mai extinse în perioada 9 – 15 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea