Cum va fi VREMEA până în 17 noiembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare, iar temperaturile se mențin mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, până în 14 noiembrie.

TRANSILVANIA

USR - Alegeri parlamentare 2020

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură, deși cu unele variații de la o zi la alta, se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 19 grade. Abaterea pozitivă a valorilor minime față de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 5 și 9 grade, mediat regional.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

O ușoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit. Probabilitatea pentru ploi -cu caracter local și temporar- va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, dar în special în prima săptămână de prognoză.

LA MUNTE

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în prima jumătate a lunii noiembrie. Vor fi valori pozitive de temperatură atât ziua, cât și noaptea, exceptând crestele cele mai înalte, unde vor fi posibile minime sub pragul de îngheț.

Astfel, ziua vor fi valori termice, în medie, între 5 și 13 grade, iar noaptea între 1 și 7 grade. După data de 14 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă cel mai probabil acestea vor fi apropiate sau încă ușor peste cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în special în prima parte a intervalului de referință.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419