Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 17 noiembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare, iar temperaturile se mențin mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, până în 14 noiembrie.

TRANSILVANIA

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură, deși cu unele variații de la o zi la alta, se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 19 grade. Abaterea pozitivă a valorilor minime față de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 5 și 9 grade, mediat regional.

O ușoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit. Probabilitatea pentru ploi -cu caracter local și temporar- va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, dar în special în prima săptămână de prognoză.

LA MUNTE

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în prima jumătate a lunii noiembrie. Vor fi valori pozitive de temperatură atât ziua, cât și noaptea, exceptând crestele cele mai înalte, unde vor fi posibile minime sub pragul de îngheț.

Astfel, ziua vor fi valori termice, în medie, între 5 și 13 grade, iar noaptea între 1 și 7 grade. După data de 14 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă cel mai probabil acestea vor fi apropiate sau încă ușor peste cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în special în prima parte a intervalului de referință.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea