Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 12 iunie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 30 mai – 12 iunie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori medii cuprinse între 22 și 27 de grade, cu cele mai ridicate maxime, ce vor caracteriza o vreme caldă, la începutul și sfârșitul intervalului, iar cele mai scăzute în perioada 3-7 iunie, când vor fi apropiate de mediile climatologic specifice primei săptămâni a lunii iunie. Temperaturile medii nocturne nu se vor modifica semnificativ și se vor încadra, în medie, între 10 și 13 grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, temporar, se vor semnala averse. Acestea vor apărea pe arii extinse și vor fi mai însemnate cantitativ în 30 mai și în intervalul 2 — 7 iunie.

La munte, regimul termic se va menține ușor mai ridicat decât cel normal în această perioadă, cu precădere la începutul și sfârșitul intervalului. Astfel, temperaturile maxime vor oscila, în medie, între 14 și 18 grade, iar valorile medii nocturne vor fi cuprinse între 6 și 9 grade. Vremea va fi instabilă pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar fenomenele specifice vor avea o intensitate mai mare și se vor semnala pe arii mai extinse în 30 mai, precum și în intervalul 2-7 iunie, când sunt așteptate și cantități de apă mai însemnate.

sursa:meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea