Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna februarie 2023. Prognoza METEO anunțată de ANM

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA în luna februarie 2023. Prognoza METEO anunțată de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 27 ianuarie 2023, prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamâni, intervalul 30 ianuarie – 27 februarie 2023. Potrivit specialiștilor, începutul lunii februarie aduce temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, mai ales în sudul țarii.

Vremea 30 ianuarie – 6 februarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceasta saptamâna în sud-vestul, nord-estul și local în vestul, nordvestul și centrul țarii, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Carpaților Occidentali și în jumatatea nordica a Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 6 – 13 februarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru aceasta perioada, în toate regiunile, dar mai ales în sud-vestul și în nord-estul extrem al țarii.

Cantitațile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 13 – 20 februarie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul întregii țari. Cantitațile de precipitații vor avea o tendința deficitara în cea mai mare parte a țarii, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo 20 – 27 februarie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru aceasta saptamâna, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea