Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în acest weekend: Prognoza meteo pentru următoarele zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va menţine predominant frumoasă. Dimineaţa va fi rãcoroasã în majoritatea zonelor, însã la amiazã temperatura aerului va creşte pânã la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade.

VINERI. Vremea va fi relativ rãcoroasã în orele dimineţii, dar amiaza va aduce din nou valori de temperaturã mult mai ridicate decât ar fi normal în ultima decadã de septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 3…4 grade. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã în sud-est, dar şi în restul teritoriului, în special în depresiuni şi pe vãi.

MBĂTĂ. Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obişnuit pentru ultima decadã a lunii septembrie, temperaturile maxime se vor situa între 23 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud şi sud-vest, iar cele minime în general între 8 şi 17 grade. Cerul va fi variabil, dar spre searã şi în cursul nopţii înnorãrile se vor accentua dinspre nord-vestul teritoriului şi se vor semnala averse şi trecãtor de descãrcãri electrice la munte, în Maramureş, Transilvania şi Moldova şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Mai ales în a doua parte a intervalului, vântul va avea intensificãri în zona montanã înaltã, dar local şi temporar şi în restul teritoriului.

DUMINICĂ. Vremea se va rãci semnificativ faţã de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi slabe în prima parte a zilei în sud-estul şi în centrul ţãrii. În special ziua, vântul va continua sã prezinte intensificãri în zona montanã înaltã, iar local şi temporar la cote mai reduse şi în zonele joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, izolat mai ridicate în Oltenia, iar cele minime între 2 şi 12 grade, posibil mai scãzute în depresiuni.

LUNI, MARȚI Și MIERCURI. În mare parte din interval în jumãtatea de nord a ţãrii va predomina o vreme rãcoroasã. În cea de sud, vor fi variaţii semnificative de la o zi la alta, alternând vremea caldã cu cea apropiatã de normal, posibil chiar uşor mai rece. Vor fi ploi locale, cu caracter temporar în majoritatea zonelor şi perioade în care vântul va avea intensificãri, cu viteze mai mari la munte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea