Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum l-a bagat alcoolul la închisoare pe un bărbat din Alba: Și-a întepat partenerul de pahar cu un cuțit și o foarfecă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum l-a bagat alcoolul la închisoare pe un bărbat din Alba: Și-a întepat partenerul de pahar cu un cuțit și o foarfecă

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din orașul Cugir a fost condamnat de către Judecătoria Alba Iulia, la pedeapsa de 1 an închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe după ce l-a lovit pe un alt bărbat cu un cuțit și o foarfecă.

În noaptea de 29 spre 30 iunie 2021, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla la cabana deținută de persoana vătămată O.N., inculpatul A. A., folosind inițial un cuțit, iar ulterior o foarfecă, a înțepat persoana vătămată în repetate rânduri în zona feței, a gâtului și a umărului, cauzându-i leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 11-12 zile îngrijiri medicale.

Starea de fapt reținută anterior rezultă din declarația persoanei vătămate, care, cu ocazia audierii, a precizat faptul că la data de 29.01.2021 s-a aflat la cabana pe care o deține în proprietate. Împreună cu persoana vătămată se mai aflau inculpatul, dar și martorul M.I. și familia acestuia compusă din soție și 3 copii.

În jurul orei 21:00, martorul a plecat de la cabană împreună cu familia sa, în imobil rămânând persoana vătămată și inculpatul, aceștia consumând băuturi alcoolice.

În continuare, persoana vătămată a precizat faptul că, brusc, fără un motiv aparent, inculpatul A. A. i-a spus că o să o omoare, moment în care a pus mâna pe un cuțit și a înțepat-o, în repetate rânduri, în zona nasului, a bărbiei, dar și în zona gâtului.

Persoana vătămată s-a apărat și a reușit să-l deposedeze pe inculpat de cuțit și să îl ascundă, însă acesta a luat dintr-un sertar o foarfecă, obiect de care s-a folosit pentru a lovi în repetate rânduri persoana vătămată în zona umărului stâng și a spatelui.

Din nou între persoana vătămată și inculpat a avut loc o îmbrânceală, ocazie cu care acesta din urmă a fost trântit la sol, iar persoana vătămată a reușit să se refugieze la un imobil aflat în apropiere, aparținând ocolului silvic, și în care se afla martorul N. I., loc în care a rămas peste noapte.

În dimineața celei de a 2-a zi, persoana vătămată s-a deplasat împreună cu martorul N. I. la cabană, ocazie cu care a constatat că toate ușile erau larg deschise, în interior erau urme de răvășire și pete de sânge.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Festivitate emoționantă la Centrul militar județean Alba: Plutonierul adjutant principal Mihu Ioan a trecut în rezervă, după o viață petrecută în slujba țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Festivitate emoționantă la Centrul militar județean Alba: Plutonierul adjutant principal Mihu Ioan a trecut în rezervă, după o viață petrecută în slujba țării Festivitate emoționantă la Centrul militar județean Alba: Plutonierul adjutant principal Mihu Ioan a trecut în rezervă, după o viață petrecută în slujba țării Festivitatea de trecere în rezervă a  plutonierului adjutant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare