Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum îți organizezi bagajul pentru vacanța de Paște (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se apropie week-end-ul de Paște și fiecare își alege o destinație în care să petreacă aceste zile. Dacă ai planuri să stai acasă, cu familia, sau să mergi în vizită la prieteni, îți va fi ușor să te organizezi vestimentar și cu câteva pregătiri, însă dacă optezi pentru mini vacanță undeva departe de casă, trebuie să îți organizezi bagajul în mod adecvat, ținând cont de câteva criterii.

Excursie la munte

Marea majoritate a oamenilor își iau vinerea liberă pentru a se putea bucura de 4 zile pline de vacanță. Așa că, dacă mergi la munte de Paște, fă-ți bagajul din timp pentru a evita să te aglomerezi în ultima zi. În primul rând, pentru că la munte vremea este capricioasă, verifică timpul probabil pe site-urile meteo, pe mai multe zile ca să știi ce iei la tine. Indiferent de ce le alegi pentru cina festivă, este important să pui în bagaj și o ținută de drumeție. In magazinele online găsești variante pentru toată familia, de la ținute sport pentru femei, trening de barbati sau pentru copii.

Vacanță la mare

Anul acesta, 1 mai pică la o săptămână distanță de Paște, iar mulți vot profita de ocazie să aibă un concediu prelungit într-o destinație exotică. Pentru o astfel de vacanță trebuie să îți faci un bagaj mai consistent, mai ales dacă pleci peste mări și țări. Rochii fluide pentru plajă, sandale cu talpă plată, și alte piese din materiale aerate, care lasă pielea să respire – precum bumbac subțire, in, mătase, sunt de preferat. Pentru bărbați, multe tricouri, flip-flops, pantofi de barcă sau sneakerși confortabili. Evident, din bagaj nu trebuie să lipsească slipul pentru el și costumele de baie, pentru tine, crema cu factor de protecție solară, ochelarii de soare și pălăriile cu boruri largi.

City-break cu stil

Dacă alegi să sărbătorești Paștele printr-un city-break, asigură-te că mergi într-o destinație cu populație de religie predominant ortodoxă, care sărbătorește Paștele odată cu tine. Altfel, poți spune că ai ratat sărbătoarea cu o săptămână. Marea majoritate a țărilor europene sărbătoresc Paștele cu o săptămână înainte. Nu ai foarte multe opțiuni la dispoziție, dar poți găsi un oraș în care să simți atmosfera sărbătorilor pascale. Grecia si Bulgaria sunt țările care sărbătoresc odată cu noi.

Pentru un city-break de Paște, pune în bagaj ținute cu stil, dar și confortabile, ca să poți colinda străzile și obiectivele turistice. Cel mai bine este să îți creezi deja ținutele de acasă. Rochii fluide cu blazer și sneakers sau pantaloni slim cu o cămașă și jachetă din denim. Pentru bărbați, varianta de chinos cu tricou polo și sacou este ideală. Iar în ceea ce privește încălțămintea, sneakerșii și mocasinii sunt cele mai confortabile opțiuni.

Alege destinația preferată și bucură-te de Paște, în vacanță.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea