Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum a apărut în spațiul public informația că premierul Cîțu a fost arestat pentru că a condus beat?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a apărut în spațiul public informația că premierul Cîțu a fost arestat pentru că a condus beat?

Cei de la ONG-ul Legalizam.ro au făcut publică informația conform căreia actualul premier al României, Florin Cîțu, a făcut pușcărie în SUA, timp de 2 zile, după conducerea sub influența alcoolului sau a stupefiantelor.

Încă din preambulul materialului, cei de la Legalizam.ro recunosc faptul că această informație survine din tabăra apropiaților lui Ludovic Orban.

”Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public.”

CITEȘTE Și: Florin Cîțu despre arestarea din Statele Unite: „Da, acum 20 de ani, a fost vorba de o conducere sub influența alcoolului”

„Acum 20 de ani. A fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani (…) Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație. Apare acum, în competiția internă din PNL”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea