Rămâi conectat

Ştirea zilei

Culmea sociologiei la USL Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Candidaţii USL pentru Primăria Alba Iulia au depăşit cota de 100% în preferinţele electoratului. Pare incredibil, dar asta este concluzia sondajelor de opinie aruncate pe piaţă de „liderii” mariajului eşuat al USL din Alba, care încearcă acum să se convingă reciproc de cât de frumoşi  şi drăgăstoşi sunt. După ce săptămâna trecută, Potor era favoritul electoratului din Alba Iulia, a venit acum rândul lui Dîrzu să se dea mare, cu 11% mai mare decât Potor, prezentând acum adevăratul sondaj de opinie. Oricum am lua-o, un lucru e cert: USL are cel puţin 113% din voturile electoratului de la Alba Iulia. Am trăit s-o vedem şi pe asta!
Nu am înţeles exact cât de profesioniste sunt aceste sondaje în care se amestecă mere cu pere ca să iasă bine. Nu am înţeles nici cum e cu realizarea naţională a sondajului care dă un rezultat local. Nici dacă la Primăria Alba Iulia favorit este domnul Dîrzu sau domnul Ponta… Am înţeles însă că liderii celor două partide nu au comandat sondajele respective ci şi-au comandat direct rezultatele, fără ca măcar să discute între ei. Am mai înţeles, de asemenea,  că asta e cea mai mare problemă a celor două partide din USL: auto-intitulaţii lideri sunt prinşi într-o luptă internă foarte aprigă şi nici măcar nu mai discută între ei.
Băieţi, staţi cuminţi şi nu vă mai certaţi degeaba! Primarul Alba Iuliei este şi va rămâne Mircea Hava, omul care a făcut cu adevărat ceva pentru acest oraş. Pentru a rezolva însă şi dilema dumneavoastră şi a vă aduce jucărioara USL în stare de funcţionare, îndrăznesc să vă propun o variantă foarte simplă, care, cu siguranţă, vă va satisface setea de popularitate şi bugetul cheltuit pe rezultate de sondaje. Propun, deci, înfiinţarea a două sectoare în municipiul Alba Iulia şi, implicit, a două posturi de primari de sector, croite după asemănarea celor doi lideri incontestabili ai sondajelor fabricate: unul responsabil de ecarisaj şi al doilea responsabil de vidanjare.
Alin CUCUI,
vicepreşedinte al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 27 FEBRUARIE 2024: 464 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 27 FEBRUARIE 2024: 464 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea