Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cugirul liber de COVID-19: Singurele 2 cazuri care mai figurează cu infecție nu locuiesc în oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit on-line astăzi, 5 iunie 2020 pentru a analiza situația orașului Cugir în contextul pandemiei de coronavirus. În cele ce urmează vă vom prezența evoluția din ultima săptămână atât în cee ce privește îmbolnăvirile, vindecările, persoanele izolate și cele ieșite din izolare în ultimele 7 zile.

Astfel, în ultima săptămână au fost confirmate două cazuri noi de coronavirus la persoane cu domiciliul în Cugir. Trebuie însă precizat că aceste două persoane nu locuiesc în orașul nostru, ci au reședința în alte localități ale județului, astfel că putem afirma că pe plan local nu mai sunt infectări cu COVID-19 (toți cei 38 de confirmați, fiind videcati).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform situației prezentate de Spitalului Orășenesc Cugir, de la precedenta raportare, la unitatea medicală locală au fost prelevate probe pentru 43 teste de depistare a virusului SARS Cov-19, toate fiind negative.

Din data de 30 mai, până în prezent, au ieșit din izolare 22 de familii cu 47 de persoane, în timp ce, în același interval, au intrat în izolare la domiciliu 27 de familii cu 40 de persoane. Dintre acestea, în momentul de față, beneficiază de hrană 9 familii vulnerabile. In total, in momentul de fata, sunt in izolare la domiciliu 46 de familii, cu 82 de persoane.

Pe parcursul acestei săptămâni, SPAS Cugir a evaluat un număr de 10 persoane vârstnice, dintre care nici una nu se află în risc crescut, iar patru sunt în risc mediu, onorand totodată un număr de 7 comenzi pentru achiziționarea de alimente și medicamente.

Cetățenii sunt atenționați să respecte cu multă responsabilitate măsurile de protecție și distanțare socială, CLSU Cugir atrăgând atenția că relaxarea măsurilor nu înseamnă și depășirea pericolului epidemilogic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL La începutul primăverii, de 44 de ani, Sebeșul și Lancrămul își invită oaspeții prețuiți pentru a clădi împreună o nouă ediție a Festivalului „Lucian Blaga”, aici fiind obârșia evenimentului care se ivea în lumină în anul 1981, aducând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea