Cugireanul Liviu Hada aleargă pentru o cauză nobilă: Va lua startul la Zărand Ultra Race pentru a strânge fonduri în ajutorul oamenilor nevoiași din Cugir

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un amator al sportului din orașul Cugir face apel către toți cei care vor să sprijine cauza oamenilor nevoiași din oraș.

Liviu Hada va lua startul la Zărand Ultra Race, proba de maraton și va alerga pentru „Eight Hungry Souls – Cugir”, un proiect organizat de Camelia şi Marius Spătăcean, care iși propune strângerea de fonduri pentru ajutorarea oamenilor nevoiași din Cugir, ca înainte de sărbătorile sfârșitului de an, aceștia sa poată beneficia de o masă caldă, medicamente, lemne pentru iarnă, asistență socială și alte nevoi specifice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Banii donați vor merge 100% la persoanele și pentru proiectele menționate, cei care ne ocupăm de proiect suntem nu numai voluntari dar și donatori. Dacă doriți să participați împreună cu noi, vă invităm să faceți acest lucru, vă vom ține la curent cu evoluția acestei campanii. Dacă doriți să vă implicați intr-un mod specific, vă rugăm să ne scrieti un mesaj. Vă mulțumim și vă dorim o zi bună! Campania se desfășoară din 10 Octombrie până în 10 Noiembrie, sugestia noastră e de 10 lei, dolari, euro sau moneda țării în care locuiți”, scriu reprezentanții organizației pe facebook.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419