Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cugirean mort de beat și fără permis, depistat de polițiștii din Alba în trafic. Ce alcoolemie avea bărbatul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirean mort de beat și fără permis, depistat de polițiștii din Alba în trafic. Ce alcoolemie avea bărbatul

Un bărbat de 39 de ani, din Cugir, a condus sub influența băuturilor alcoolice și făra permis de conducere. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

La data de 25 ianuarie 2024, în jurul orei 18.00, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 39 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gheorghe Barițiu din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și: Tânăr din Blaj, REȚINUT de polițiști pentru FURT: A sustras un televizor dintr-o locuință

Față de acesta, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea