Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: În zona de sus a orașului, lângă piața veche, s-a deschis o spălătorie auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

spalatorie autoProprietarii de autoturisme din Cugir au începând de ieri, posibilitatea să apeleze la serviciile modernei spălătorii auto ,,NYC”, situata pe strada Griviței, în apropierea pieței vechi a orașului, singura unitate cu activitate de acest fel, existentă în  zonă.

Locația este dotată cu două linii de spălare, aspiratoare pentru interior, are parcare auto, iar la ora actuală se află în stadiu de finalizare un atelier de vulcanizare.

Numeroșii posesori de autovehicule din parte de sus a urbei au acum posibilitatea să-și scurteze deplasările de circa 2 km pentru spălatul mașinilor, la periferia localității, făcând de aici încolo, apel la firma abia deschisă, mai ales că drumul de acces în zonă a fost modernizat în urma cu puțin timp. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea