Rămâi conectat

Actualitate

CUGIR: Gratuități de aproape 2 miliarde de lei vechi, la transportul în comun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui Raport al Biroului Transport Public Local din cadrul Primăriei Cugir, rezultă că numărul de călătorii efectuate în perioada 2011-2012 se ridică la circa 265.000, iar cheltuielile de la Bugetul local, în anul 2012, pentru persoanele care beneficiază de facilități\gratuități la transport au fost în suma de 178.920 de lei, sume repartizate societăților de transport SC LAM TRANS și SC M. BIT SRL.

Astfel, Primăria orașului Cugir eliberează, în medie, pentru transportul public local abonamente gratuite pentru 41 de veterani și urmași de veterani, 23 de foști detinuți și deportați politic, 16 revoluționari. De asemenea, lunar, eliberează subvenționat abonamente pentru 54 de beneficiari, abonamente eliberate la cererea scrisă a solicitanților.

Tot lunar, pe baza documentelor transmise de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Comisia de Evaluare a Gradului de Handicap, se achită abonamente pentru transportul public local la un număr mediu de 400 de persoane cu handicap.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea