Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cu Teanu Popa la timonă, HC Alba Sebeş debutează duminică în Divizia A

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Ploiesti-HC Alba Sebes baraj76Pentru HC Alba Sebeş, echipă ce încearcă al 4-lea sezon consecutiv să promoveze pe prima scenă, debutul în noua stagiune reprezintă un meci de foc. În prima rundă a Seriei B din Divizia A, duminică, 21 septembrie, de la ora 11.00, handbalistele din Sebeş au de disputat un derby extern, cu CSM Bistriţa, o altă grupare ce şi-a anunţat pretenţiile la Liga Naţională.

*Vară fierbinte

Ratarea barajului de accedere pe prima scenă în luna iunie a însemnat un moment delicat în viaţa echipei feminine din Sebeş. Şi au urmat apoi numeroase evenimente petrecute în această vară: Alexandru Weber a semnat un nou contract, dar apoi a plecat la Măgura Cisnădie, pe banca tehnică fiind instalat Seviştean Popa, care revien după un deceniu la Sebeş. Lotul a suferit numeroase modificări, fiind consemnate 7 plecări: Suba, Văleanu, Malac, P. Chirilă, Neag, A. Petre şi Bunea, aici putând-o include şi pe Roxana Gatzel (achiziţionată pentru o lună!). La capitolul veniri sunt experimentatele Stăncuţa Guiu, Oana Chirilă, surorile Andreea şi Mihaela Pătuleanu, plus junioarele Teodora Cunţan şi Alexandra Fleşeriu (LPS Sebeş). În această săptămână, oficialii din Sebeş au mai izbutit două mutări: să o readucă la echipă pe Irina Muntean şi să o legitimeze pe extrema dreaptă Raluca Petean (19 ani, fostă la LPS Sebeş). „Am izbutit să rezolvăm şi problema jucătoarelor sub 21 de ani şi suntem încrezători că ne vom atinge obiectivul în următoarea stagiune. Domnul Seviştean Popa este mulţumit de lotul avut la dispoziţie şi credem că împreună vom reuşi”, a declarat Virgil Costea, preşedintele HC Alba Sebeş. Campania de promovare în Liga Naţională reprezintă un obiectiv ferm pentru echipa feminină ce reprezintă Sebeşul, în condiţiile sprijinului financiar venit dinspre autorităţile locale şi judeţene, dispuse să suplimenteze bugetul clubului în cazul realizării performanţei visate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea