Rămâi conectat

Actualitate

CSU Alba Iulia va relua antrenamentele fără modificări în efectiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa feminină de baschet CSU Alba Iulia va avea pauză începând din 21 decembrie şi până în 4 ianuarie 2013, elevele cehului Tomas Bilek (confirmat şi pentru retur) plecând în vacanţă cu drepturile salariale achitate la zi, acest lucru însemnând contractele cuvenite lunii noiembrie.

Deşi la un moment dat, după încheierea turului s-a vehiculat faptul că formaţia din Cetatea Marii Uniri se va despărţi în intersezon de două dintre jucătoare, Katya Abramzon şi Zenta Melnika, intenţia antrenorului Tomas Bilek nu a fost dusă la îndeplinire, diriguitorii clubului opunându-se acestor mutări, iar cele două vor evolua şi în partea secundă a stagiunii în „alb-albastru”. Într-o recentă şedinţă a oficialilor formaţiei din Cetatea Marii Uniri s-a decis să nu fie efectuate mutări în efectiv, cel puţin deocamdată, preferându-se ca startul pregătirilor să fie dat în aceeaşi formulă, fără plecări sau veniri. Adusă în probe de Bilek, de la începutul lunii decembrie, americanca Brittany Johnson (23 ani, ce a evoluat ultima dată în Grecia) nu va fi înregimentată de CSU Alba Iulia.

Gruparea albaiuliană a încheiat prima parte a campionatului pe poziţia a 4-a a ierarhiei, cu 24 de puncte (10 victorii şi 4 eşecuri), la egalitate cu ACS Sepsi Sf. Gheorghe şi va începe returul, în 12 ianuarie 2013, cu o partidă externă la Craiova (întâlnirea din 23 ianuarie cu CSM Târgovişte va fi amânată pentru o dată ulterioară întrucât campioana are meci în Euroleague). „S-a decis că începem antrenamentele în actuala configuraţie a lotului, fără modificări, deocamdată. Este ca un joc de şah, în funcţie de cum vor muta contracandidatele noastre, de transferurile ce vor fi efectuate, avem timp până în 28 februarie să achiziţionăm două jucătoare, să studiem piaţa”, a declarat Petru Eleş. De asemenea, calificată în semifinalele Cupei României, CSU Alba Iulia intenţionează să găzduiască în sala Universităţii „1 Decembrie 1918” această fază a întrecerii. Formaţia baschetbalistă a început prost sezonul, eşecul de la Timişoara fiind punctul culminant al dezamăgirilor, însă, ulterior, pe fondul „dublării” lui Bilek pe banca tehnică de către direcvtorul sportiv Petru Eleş, situaţia s-a redresat din mers şi s-au înregistrat 8 succese consecutive în ultimele dispute.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea