Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, transfer important: mijlocașul Marian Șerban (ex-CSU Craiova)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia, divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor estivale înregimentându-l pe mijlocașul central Marian Șerban (23 de ani, ex-CSU Craiova), una dintre cele mai importante achiziții din intersezon.

Fotbalistul oltean și-a reziliat recent contractul cu gruparea din Bănie și a acceptat propunerea venită de la formația pregătită de Bruno Vienescu. Noul echipier al universitarilor albaiulieni a debutat pe prima scenă pentru CSU Craiova (ediția 2019/2020), iar în ultimii ani a evoluat doar în primele două eșaloane, fiind împrumutat succesiv la CS Mioveni, Academica Clinceni (gol în Liga 1), CS Mioveni, Chindia Târgoviște și CSM Slatina (ultimul sezon), cu 18 prestații pe prima scenă.

De asemenea, Marian Cristinel Șerban a bifat convocări la loturile naționale Under 17, Under 18, Under 19 și Under 21, fiind internațional de tineret (turneu în Mexic sub comanda lui Florin Bratu). O mutare importantă pentru CSU Alba Iulia în zona centrală a liniei mediene, în condițiile în care în runda inaugurală cu Industria Galda, sâmbătă, la Galtiu, vor absenta Al. Giurgiu (accidentat) și C. Anghel (suspendat).

Sursa foto: FRF și Sport Pictures


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea